coverphoto
Neaktívny

ivetaba

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 8. sep 2009
Aktivita
33 príspevkov vo fotoblogoch
52 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Mur cca 5 metrovy - dolu beton a hore pletivo - porasteny pavinicom trojlalocnym (este zeleny) a pavinicom patlalocnym (uz zeleny.

  • ivetaba
    AUTOR
    * (uz cerveny). 🙂
    • stavitelka1Toto sa mi paci ovela viac ako tuje. Ako dlho sa caka prosim vac kym to dorastie do tohto čara?
      • ivetaba
        AUTOR
        @stavitelka1  Za dva roky bol beton skoro komplet porasteny. Odvtedy to hustne a prerasta jeden cez druhy. Na inej casti som skombinovala panasovany brectan s pavinicom trojlalacnym. Brectan rastie pod pavinicom ovela pomalsie ale zato mi robi pekny vyhlad z kuchyne v zime ked pavinic opada.
        • elisss54@ivetaba  , raz sa toho budete pracne, ale veľmi pracne zbavovať. Treba to udržiavať, rastie to ako divé a potom to už nie je ani pekné. Viem o čom hovorím....
          • ivetaba
            AUTOR
            @elisss54  Ja viem. Raz ked nebudem vladat, obrastu nam dom az po strechu. A zahradu zarastie bambusovy les. Neviem, preco sa mi pacia prave taketo rozpinave rastliny. 🙂
            • mignonetvelmmi pekne, takto by mali vyzerat vsetky mury v meste
              • elisss54@ivetaba  , no to nie je vábna predstava. To ťa prejde určite po pár rokoch...., ked to budeš chcieť udržať aspon ako tak....a ver mi raz to budeš pracne likvidovať.
                • ivetaba
                  AUTOR
                  @elisss54  Mur mam osem rokov a uz mam pomerne presnu predstavu kolko roboty je strihat zhora aj vyhonky a korene zdola. Proste ho drzim vramci medzi. Je mi jasne, co dokaze. Videla som kamaratkinu zahradu, kde omotal vsetky stromy az po vrch. Obavam sa, ze uz teraz sa moja zahrada da zrusit len bagrom. 😉
                  • carolinka@ivetaba  Toto isté tvrdí aj môj muž, že našu zahradu zrovna zo zemou len požiar alebo bager 😂😂😂 Ale ja to proste milujem a mám rada, keď všetko rastie a puci ... A neľutujem ani sekundu práce v záhrade - robí mi to radosť a je to moja psychohygiena od práce a 3 deti 😂😂😂
                    • ivetaba
                      AUTOR
                      Este na temu pracnosti. Nedoporucujem pavinic tomu, kto nema kam davat zeleny odpad. My vozime postrihany pavinic vzdy niekolko textilnych barelov do OLO do zeleneho kontajnera na skompostovanie.
                      • zubka5Je to prekrásne, veľmi by som také niečo chcela...len mám strach..či sa v tom nejako nedrží nejaká háveď...myslím myši napr ???
                        • ivetaba
                          AUTOR
                          @zubka5  My to mame na dome a na severnej fasade garaze. Mysi tam nemaju dovod chodit, nic tam pre nich nie je. Jedine miesto, kde som nasla dakeho hlodavca bol kompost. Chodil tam na zvysky ovocia a zeleniny. Kvoli tomu sme zrusili kompost. Odvtedy som uz nevidela ziadneho.