@lusia84 Ahoj, tak konecne mame postaveny plot, ale kamen sa bude sypat az buduci rok - potom dam vediet
@lusia84 Ahoj, tak konecne mame postaveny plot, ale kamen sa bude sypat az buduci rok - potom dam vediet - Obrázok č. 22/6
  • cristinna@iveta999  Toto ma vazne zaujalo, lebo to budem riesit aj ja v buducom roku, ze teren bude vyssie okolo dvoch stromov. Prosim, to vam odporucili takto olemovat? Dakujeem za info.
    • iveta999
      AUTOR
      @cristinna  Nas teren nebol rovny tak tieto 2 stromy boli do polovice zasypane hlinou ked sa teren vyrovnaval. Zahradkari nam povedali, ze to nie je pre stromy dobre a mozu aj uhynut ak ich neodhrabeme. Tak nam chlapci ktori stavali dom postavili aj tieto muriky okolo stromov. Stromy vyzeraju OK a na murikoch sa dobre v lete v chladku sedi.
      • cristinna@iveta999  Vyborne, tak spravime aj my, lebo nam na boroviciam zalezi a urobime podobne ako vy, dakujem naozaj pomoze to vyriesit 🙂 Drzim palce nech su zdrave a ok
        • iveta999
          AUTOR
          @cristinna  Ale vies ako si hovorila, ze by sme si mali dat okolo kmenov siete tak to bol dobry napad lebo sisky nam vzdy dole napadaju a potom ich musime vyberat. Zatial sme to ale neurobili lebo sme boli dost zaneprazdneni s inymi vecami ale v lete to snad uz dame.