coverphoto
Neaktívny

iryna1

iryna
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 7. okt 2014
Info o bývaní
Stav   Staviam dom
projekt   Dom
Aktivita
4 príspevky vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (9)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Nezvyknem tú také dávať, no ale ste sa zbláznili ľudkovia 20 .novembra dávať Vianočnú výzdobu? ??? Aspoň do Mikuláša ste mohli vydržať.

  • katies0410Asi tak, straca sa potom caro vianoc.
    • leiluskaapohoda, 24.12. tu bude velkonocna vyzdoba...
      • iryna1
        AUTOR
        @katies0410   tak tak, na Vianoce už môžu meniť výzdobu na Veľkonočnú 😅😅😅
        • zoreimao týždeň je prvá adventná nedeľa, lepšie teraz ako začiatkom októbra ako mnohé obchodníci 😃
          • Maliarske práce,maľovanie novostavieb striekaním-striekaná maľovka
            PRO
            šialenstvo,nič iné tento portal je na to ako stvorený ja byt admin tak Vam to zmazem majte trochu sudnosti chcete predavat tak si spravte eshop ,chcete sa pochvalit kamaratke ? je dost portalov na Slovensku kde mozte prezentovat svoju tvorbu a sikovnost.modry konik asi nestaci ani najmama alebo sashe a podobne.Modra strecha -v podtitule komunita okolo byvania ,stavania,a realit straca svoj vyznam.treba to tu za..bať od na zaciatku novembra vianocami sa spamatajte,rovno si zapalte stromcek v auguste a advent majte 4 mesiace,cele zle.
            • 8853Už sa to tu pomaly mení na sashe.... Na koňovi to prevalcovali tvorilky, tak sa došli realizovať aj tu. Nie je tu náhodou skupina na vianočné deko, prečo sa nekoncentrujú tam?
              • maria123@8853
                @janamartish  
                 tieto veci by mal mat podchytene admin,normalne som nevedela,ze ide advent a vianoce,pokym som tu nenazrela😃, som znechutena,teda nie tym,ze idu sviatky,ale tymi hand made
                • awalancha3dekoracie ako take patria k domu a k jeho zariadovaniu, avsak su tu zeny, co sa nevedia zmierit s tym, ze uz maju dostavane a zariadene a je im akosi luto, ze uz sa nemaju na com "vyblaznit"...a tak vymyslaju a neustale menia dekoracie v byte, casto k horsiemu, a co vsetko urobili, ako skraslili domov, co upiekli a podobne......ale toto by som uz riesila cez FB.....Vianocne dekoracie (ach, to zas bude stromcekov pofotenych) ok, ale od adventu, ked uz tak.....)..
                  • pepese@majsterslovenska  juj asi si tu prikratko...toto tu je posledne roky normalne...bohuzial adminovi vyhovuje ze ma navstvnost stranky a tu mu robia (bez urazky)
                    • pepese@majsterslovenska   zienky domace...davno su prec roky ked tu boli inspiracie ohladon stavania...90percent prispievatelov uz neprispieva,prevalcovali ich prispevky patriacie niekde inde,ZIAL...adminovi mozes oznacit prispevky zjavne "mimo" nikdy nic nezmaze...smutne,no toto uz neni fotum o stavani,keby sa naaiel niekto,kto zalozi nove forum skutocne o stavani oko bolo toto pred par rokmi,rad zacnem prispievat...sem isto nie...
                      • Maliarske práce,maľovanie novostavieb striekaním-striekaná maľovka
                        PRO
                        @pepese  Dam si pauzu do jari,stastne a vesele Vam prajem
                        • iryna1
                          AUTOR
                          Ako nic mi nevadi na tej stranke, iba tie ozdoby a vlastna tvorba fakt, kazdy nieco vie vyrabat a je sikovny az po niektorych, ale toto tu nepatri..robenie vencov, atd.....sorry