coverphoto
Neaktívny

gubiko

Peťka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 13. máj 2013
býva v meste Bratislava
Aktivita
31 príspevkov vo fotoblogoch
262 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (20)
Kolekcie
  • môj budúci domov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

ALGOT IKEA
viete mi niekto poradiť, ako sa dá nahradiť? ikea prestala vyrábať, nepredáva, my máme tento systém v dvoch komorách, potrebujem doplniť dve police a konzoly z hornbachu vyzerajú nekompatibilne.

  • misiatkom
    PRO
    A nie je to systém Boaxel? My sme to teraz kupovali do technickej... nevidela som síce presne takéto police ale sú tam take biele kovové, alebo potom drevené.
    • zita19podobne systemy predava aj OBI alebo Hornbach, akurat police treba vymysliet vo vlastne rezii
      • gubiko
        AUTOR
        @misiatkom  @zita19  aj obi, aj hornbach aj ten boaxel je iný systém uchytenia, aj konzol, aj políc. ja by som potrebovala už len tri konzoly a dve police k tomu, len ten zacvakávací systém sa mi z fotiek vidí iný.
        • marfushikPozri na bazaroch, ikea skupinach na FB... alebo toto rozobrat, predat a dat iny system. Novy Boaxel na to nesedi. Mna takto napalili s obycajnymi odpadkovymi kosmi pod linku, nove nesedeli na stary drziak, nakoniec som ich vymenila vsetky za nove, lebo na bazaroch som nezohnala
          • gubiko
            AUTOR
            @marfushik  nie je to na bazaroch, ani v ČR, ide ma poraziť. tiež mi napadlo to celé vymeniť, ale keď si spomeniem na tú inštaláciu a ešte, že by som kvôli dvom policiam teraz celú komoru vypratávala.. juuuj, naštvaná som..
            • marfushik@gubiko  alebo skus preorganizovat, co mas na polickach, presunut inam, vyhodit nepotrebne a mozno nove police ani nebude treba. Dat veci do krabic a krabice nastohovat, alebo kup nejake predelovace polic, su aj zavesne aj stojace
              • gubiko
                AUTOR
                @marfushik  ďakujem moc pekne za tipy.
                včera som to preorganizovávala, kopec vecí vyhodila (toľko zbytočností viem zozbierať, len som kukala, čo dokážem uchovávať), mám to aj v krabiciach, len práve to je už nepraktické, že sú nastohované na sebe, a nie je k nim taký pohodlný prístup. mám aj tie závesné poličky.
                ozvala sa mi jedna pani, predá mi tri konzoly, tak ak aj nezoženiem tie police, tak položím nejakú dosku na tie konzoly a hádam to bude dobre.