coverphoto
Neaktívny

efca7

Evina  /  53 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Zase som prehrala, po ťažkej chorobe - 28.3.2010 ZOMRELA moja MILOVANÁ MAMINKA!!! A v sobotu 27.3..... ešte mala narodeniny - 66 rokov. A strašne, ale strašne moc mi chýba, bolí to a neviem, čo budem bez nej robiť. Tak strašne som dúfala, že sa stane zázrak. Veď len pred 1,5 rokom mi náhle zomrel ocko. Už nemám rodičov a ten pocit prázdnoty a bolesti sa slovami nedá ani vyjadriť. Vie mi niekto pomôcť???
zaregistrovala sa 30. sep 2009
Info o bývaní
Stav   Už bývam v dome
projekt   Dom
Aktivita
15 príspevkov vo fotoblogoch
62 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Všetkým oznamujem, že v nedeľu 28.3.2010 ZOMRELA MOJA MILOVANÁ MAMINKA...je mi strašne ťažko, smutno, prázdno, veľmi to bolí :o((

  • tadeaEvinka...čo povedať....smútok je vec normálna....plakať musíš....nebráň sa tomu...každý máme nejaké trápenie...pozri si môj fotoblog na Modrom koníku ...každý máme niečo....vyplač sa,vyžaluj sa niekomu...isto máš okolo seba ľudí,ktorí ťa majú radi...nebuď teraz sama...kľudne si vezmi lieky na ukľudnenie,pomôžu ti...choď rýchlo k lekárovi nech ti niečo napíše...aj ja si vezmem keď mi je smutno a pomôže to ...veď je to len dočasné....vieš je to kolobeh života...niekto sa rodí a niekto zomrie....všetkých nás to čaká....a tvoju maminu to čakalo práve teraz....muselo to byť....ber to tak....musíš sa s tým zmieriť..hlavne nebuď teraz sama.
    • tadeaSnažila som sa nájsť nejakú tému vhodnú pre teba,ale našla som len toto,píšu tam mamičky,ktorým zomrelo dieťa,ale zapoj sa,isto aj tebe pomôžu a podporia ťa:
      http://www.modrykonik.sk/forum/tema/zemrelo-mi-dite/?page=103#end
      • efca7
        AUTOR
        Tadea, ďakujem za krásne slová...vieš, mne sa s tým "zmieruje" oveľa ťažšie kvôli tomu, lebo len pred 1,5 rokom mi nečakane zomrel ocko, maminka sa z toho nespamätala, do toho v januári tragicky odišiel náš 1-ročný psíček pri sťahovke, teraz zmena bydliska do nového domčeka a to mamina neuvidí. A tak strašne som si to priala. Tak strašne som prosila ta hore, aby mi ju tu nechali, aby tá hnusná choroba nepokračovala ďalej takým rýchlym tempom, aké nabrala v nemocnici, ale moje prosby ostali nevypočuté. A teraz som tu ostala bez rodičov, bez niekoho, kto ma podporí, kto mi poradí, ku komu pôjdem na sviatky, na kávičku alebo si len tak zavoláme, ako to bývalo zvykom. Skúsim pozrieť tú stránku a dám vedieť. Pre nás najsmutnejšie, ale Tebe prajem krásne sviatky, Eva
        • milan395ahoj , je mi úprimne lúto čo sa stalo a tadea má pravdu teraz sa nesmieš vzdať !!! 😞((
          • dobruEvi,je mi to líto....musíte být silná,ono to nikdy nepřejde,ale naučíte se s tím žít a v srdíčku vaši rodiče navždy zůstanou.....jsou tu s váma a určitě by je trápilo vás tkhle vidět,musíte jít i bez nich dál,budovat vaše bydlení a žíííííít.Držte se .
            • katrin21Evi, sice nastastie mam este oboch rodicov, ale mamina ma tiez 66 a neviem si predstavit....
              v lete zomrel kamaratkin manzel, mal iba 38... je to strasne, tieto choroby.. to co napisala Tadea, je pravda.. vsetko.... musi to preboliet, je to strasne tazke a smutne a mozno teraz zistis, kto su naozajstne kamaratky. Skus sa s nimi porozpravat, podelit sa o to,co citis, dat to zo seba von.a mas krasne deti, roddinu, pred sebou veeeela veci a maminka na vas bude dohliadat z nebicka ... viem, ze je to slaba utecha,ale musime si tym prejst raz vsetci... niektorí maminu nemali ani tolko a tak sa na to treba pozriet z tej lepsej stranky. urobili ste, co ste mohli, mamina umrela s vedomim, ze je milovana a to je najdolezitejsie.. vela sily prajem!!!