coverphoto
Neaktívny

dus73

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistroval sa 20. feb 2012
býva v meste Malacky
Aktivita
55 príspevkov vo fotoblogoch
11 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Dobry den vsetkym.. Rad by som sa Vas spytal, co pouzivate / ako to mate doriesene, ked mate velmi tvrdu vodu a tvori sa vela vodneho kamena? Cital som rozne clanky, ze existuju filtre, magnety atd, ale to vraj nieje zmakcovac vody, ale len ´zariadenie´, aby sa tolko neusadzoval vodny kamen.. Exisutje aj nejaka zlata stredna cesta, ako to riesit, alebo treba kupit drahe pristroje, co stoja 600+++? Dakujem pekne za Vase odpovede, rady..

Ahojte priatelia, mame novy bungalov, vaznikova strecha, strop zatepleny + sadrokarton...Da sa v buducnosti uvazovat o moznosti podkrovia, aby sa nemusel davat betonovy strop? Existuje nieco take? Potiahnut tam podkrovie ale na 2 izby?
Dakujeem

Priatelia, treba mat pri kolaudacii nahodene zvody z okapovych ryn? Ryny mame nahodene na streche, len zatial nemame zvody...Dakujem za odpoved.

Zhanm firmu na vyrobu a montaz LACOBELU ako zastenu na kuchynsku linku. Poradite firmu? Zapadne Slovensko...Dakujem pekne

Cim nalepit lacobel na stenu? Jedna sa o zastenu ku kuchynskej linke..Je to dost velky kus, 262 x 60..Tak aby lepidlo nepresvitalo...Dakujem zarady priatelia 🙂