Hotovo kuchyna sa moze spojazdnit gazdina poutierat od prachu a moze nakladat riady . Dnes som osadil sokle a tieto dve krasavice . Voda tece vsetko je ok . Uz len osadit skla do dveri a pohrar sa z rimsami ale to ma cas idem sa venovat vedla obyvacke . Polozit plavacku a zacat z vyrobou skrin
- jakinoTo ťa čo napadlo, umiestniť rúru na pečenie medzi mraziak a chladničku?
- durko0071AUTORNormalka robi sa to tak bezne nikde neni napisane ze musi byt mimo . Potom kazda skrina ja samostatna a uzavreta pre svoj spotrebic
- jakino@durko0071 tak potom sem hoď info, keď budete mať niečo v mraziaku a budete dlhšie piecť, napr. vianočné koláče, či sa obsah mraziaka nerozpúšťa
- zita19@jakino nerozpusti sa, toho sa obavat netreba, len sa kompresor namaka. Termostat ho nad -18 nepusti
- durko0071AUTOR@jakino nikdy som sa stym nestretol neni to prvakuchyna co som takto skladal . Teplo stupa hore a truba je tak uz izolovana ze az . Proste by sa potom najprv musela znietit skrina aby sa zacalo nieco pustat
- durko0071AUTOR@zita19 nenanaka teplo stupa do vrchu a skrine su oprete az k stene
- rain77@jakino jasne, ze sa nic nerozpusta, dnes som piekla vianocne a netecie mraznicka.
- zita19@durko0071 no, zas teplo sa siri aj salnim, nielen teply vzduch stupa hore, lebo je lehsi... Ale to je uz o zakladoch o fyzike. Fakt je ten, ze kare na rizky sa v mrazaku neroztopi aj ked sa bude vypekat na sviatky lebo rura je dobre izolovana, mrazak je dobre izolvany a este su medzi nimi drevotriesky
- durko0071AUTOR@zita19 kazda skrina ma 62 cm hlbku a je az k stene
- zita19@durko0071 ale vsak viem, ze to bude v poriadku. To bol len taky nahly zachvat navratu do skolskych lavic
- durko0071AUTOR@zita19 pohode nic sa nedeje robil som takto kuchynu kde bola rovnako vysoka aj mraznicka takze sa tohto nebojim a na spodku soklov su mriezky a na vrchu skrine vzadu tiez cize cirkulacia je zebezpecena . Podla normi a doporucenia ma byt mriezka velka o ploche min 20 cm stvorcovich aby sa dodrzalo optimalne odvetrevanie a cirkulacia vzduchu
- durko0071AUTOR@rain77 hm a co dobre sa pieklo ?