coverphoto
Neaktívny

dara27

Radana Ďurišová  /  38 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 17. sep 2012
býva v meste Komárno
Info o bývaní
Stav   Staviam dom
projekt   Dom
Aktivita
29 príspevkov vo fotoblogoch
9 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

ahojte stavbári.chcem sa spýtať že tí ktorí z vás majú rohové okná,že ako ste riešili vnútorné parapety.ked by bolo možné tak poprosím aj foto.my budeme mať tiež rohové okná (plastové) a tí čo nám majú robiť okná tak povedali že to bude problém,ale že dá sa to urobiť.tak zato chcem vedieť že ako ste to riešili vy.dakujem

  • inga32pozri umna foto blog v spalni mame rohove okno
    • dara27
      AUTOR
      @inga32  dakujem uz som kukla.no vy to máte v pohode,ale mne povedali že my bude parapet presahovat vnútri až skoro 3 cm.
      • inga32@dara27  a preco bymal presahovat....nechapem
        • dara27
          AUTOR
          @inga32  tam kde sa v rohu spája okno,tak tam je väčšia šírka parapetu ako tam kde je okno rovné.aspoň tak mi to povedal a že to mi bude presahovať.no neviem.
          • inga32@dara27  tak si na to okno objednas sirsiu parapetu aka ti bude pasovat,ale okno ti musia predsa osadit kolmo-rovno,ved ti ho budu vyrabat na mieru a ty co robia okna vedia ako to maju spravit aby to bobo,ako ma
            • kuratko22222no neviem,keď firma povie to bude problém,tak to asi neni dobrá firma,alebo chcú na slove problém zarobiť
              • dodoktiež úplne nechápem,jedine,že by z nejakého divného dôvodu nebolo jedno okno rovnako hlboko v múre ako druhé. Ak sú rovnako tak sa robí iba bežné zrezanie parapetu na 45stupňov a spoj lepením alebo špec.spoj.profilom. Ak sú nerovnako osadené tak samozrejme vychádzajú nerovnako široké parapety a je v rohu odskok. Ešte možnosť dať rovnaké šírky akurát to bude vidieť na prečnievaní dosky cez múr.