coverphoto
Neaktívny

dannyelle

  /  36 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 27. mar 2012
býva v meste Bratislava
Info o bývaní
Stav   Zariaďujem byt
projekt   Byt
Aktivita
122 príspevkov vo fotoblogoch
209 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (4)
Kolekcie
  • napady
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Prosim poradte. Mame doma vstavanu umyvacku a zislo by sa ju vymenit, t.j. presne na jej miesto dat novu. Problem je, ze neviem vobec aky typ umyvacky mam zacat hladat, resp. podla coho mam hladat (spotrebu vody, tichost, mnozstvo riadu a pod. parametre si uz potom vyberiem, len neviem to technicke okolo...) - Musim hladat vstavanu alebo mozem hladat aj medzi normalnymi? Je to rozdelene nejako specialne podla sirky, napr. ze daktore maju sirku 60...

  • simik22pozeraj sirku 60, to vsetky maju rozmer taky, nie je tam rozdiel v cm.. spotreba vody, no my mame 6 l. ak chces schovane tlacitka vo vnutri, tak budes musiet dat stolarovi dorobit nove dvierka
    • Marta Blažeková@simik22  kuk na Heureka.sk  Bosch SMI 59M35 Domoss 419e+D-0,cena veľmi dobrá,má ju dcéra 2 r.spokojná,nezameň číslo,písmenko úplne iná,ja ináč také neznáme eshopy platím za tovar dobierkou,tz až pri preberaní tovaru.
      • leocka1912Musíš pozerať vstavané. Ak kúpiš s predným panelom, tak sa ti tam budú dať namontovať tieto dvierka čo máš. Ak bez panelu, tak budeš musieť dať robiť nové. Ale to by som sa obávala, či budú v rovnakom odtieni. Ak by si kúpila obyčajnú, musela by si mať dvierka čo sú na nej. Pozeraj aby ti tam vošlo čo najviac súprav. Hlučnosť max do 42. Litre okolo 9l. Pre mňa veľká zbytočnosť vrchný kôš na príbor. Kupovala som bez neho, lebo v tej čo sme mali, tak bol aj tak vybratý. Nedali sa mi dávať totiž umývať vyššie poháre. A aby mala sklopné držiaky na taniere v spodnom koši. Nech sa ti tam dajú dať hrnce.
        • dannyelle
          AUTOR
          @leocka1912  super, vdaka.
          • Marta Blažeková@leocka1912  píšeš,že zbytočnosť vrchný kôš na príbor,to je vlastne ktorý?ja mám 2 UMR jedna 40 a druhá 46 dB a môžem pri nich spať.
            • leocka1912@marta2610  to je ten tretí tesne pri vrchu. Taký nízky. Ja mam tuto Electrolux ESI 5540LOX
               a tam ten kôš tretí nieje. Čo sa týka tej hlučnosti, tak keď je vstavaná, tak ju až tak nepočuť. Ale voľné stojacu, tú počuť viacej.
              • manillaza mna prave so suflikom na pribor. ten je naj. kos na pohare si viem nastavit nizsie ak mam vysoke pohare.

                @dannyelle  pozeraj urcite vstavanu, 60cm, najlepsie s panelom, aby ti sadli dvierka, ktore mas. spotreba vody liter hore dolu nehra rolu. pozerala by som hlucnost, spotrebu el.. ja mam bosch, nemenila by som. http://www.bosch-home.com/sk/SMI59M05EU.html
                • Marta Blažeková@manilla  má rýchly program?
                  • manilla@marta2610   ano. tu co som sem dala uz je starsi model, ale tu na MS bol velmi oblubeny. vela ludi ju ma.
                    • dannyelle
                      AUTOR
                      @manilla  dakujem za nazor a radu 🙂
                      • Marta Blažeková@manilla  presne tak priehradka na príbor je super,moje dcéry mali obe bez a kúpili si s prieh na príbor,vedia porovnať a že je to lepšie,lebo predtým mali príbor v košíku v takom trse a nie každá príklad lyžica bola dobre umytá.za mňa každá UMR by mala mať prieh,na príbor ako aj r.program.
                        • dannyelle
                          AUTOR
                          @marta2610  presne, doma v starej UMR mam kosik a v robote mame suflik, suflik je super. Pri kosiku mam problem, ze mi tam ani pribor nevojde - ma hrube rucky 😃 😃 😃 Cize aj tak som ho davala do vrchneho kosalen tak pomedzi pohare... cize suflik na pribor u mna musi byt.
                          • patricziaPriborovy suflik je super. Co najviac suprav je blbost kupil kolega a je nestastny ze tie drziaky su tenke makke aby ich tam mohol vyrobca dat viac. Nezmestia sa mu tam vacsie taniere z ikey. Musel priborovy suflik zrusit aby mohol umyvat taniere. Za mna urcite funkcia zrychlene umyvanie- polovicny cas umyvania, oplach 20min, 70st hrnce a sklo. Siemensom alebo Boschom nic nepokazis. Spokojnost prevelika. Volila som uplne zabudovanu tzn. ovladanie je vnutri na dvierkach. Umyvacka svieti na dlazku a ked skonci zapne slaby signal a zhasne. Uplne co ma dostalo a je to super je otvorenie dvierok po zatlaceni automaticky.