coverphoto
Neaktívny

daisydee

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 17. feb 2011
býva v meste Bratislava
Info o bývaní
Stav   Už bývam v byte
projekt   Byt
Aktivita
5 príspevkov vo fotoblogoch
3 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (56)
Kolekcie
  • byvanie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte strechaci. Chcela by som sa opytat, ci ma niekto z vas kupelnu uplne bez obkladaciek a ake mate s tym skusenosti.Silno uvazujeme, ze by sme to len natreli specialnou vodeodolnou farbou. Dopoculi sme sa, ze konkretne San Marco by mohla byt na to vhodna. Viete mi poradit , pripadne sa podelit o vase skusenosti?Dakujem 🙂

  • Kika Kohútová@madein1974  @wittner  nemáte s tým nejaké skúsenosti?alebo @evikg  vy to náhodou nemáte v kúpelni? dočitala som sa niekde vo fore. dakujem
    • Wittner Haus
      PRO
      @kwika23  S podobnou povrchovou úpravou nemám skúsenosti , skúsim to ale nejako zistiť čo sa dá a čo nie.
      Teoreticky by sa to malo dať realizovať bez problémov , na trhu existuje nespočetné množstvo novodobých materiálov.Ak na niečo natrafím dám vedieť.
      • madein1974Konkretny produkt odporucit neviem. Kazdopadne to v poslednych rokoch zacina byt bezne. Ja mam kupelnu tiez oblozenu len z casti a nevidim ziaden problem s malovanymi stenami. Mam na nich obycajny Dulux.
        • Kika Kohútová@wittner  
          @madein1974  a myslite si ze by nebol problem to dat aj za vanu alebo do sprchy? ze by to bolo denno-denne namahane vodou v panelakovej neodvetranej kupelni? (kupelna odvetrana iba ventilatorom, nie prijamim vetranim oknom)
          • madein1974@kwika23  v neodvetranej panelakovej kupelke by som to nedaval. No je to len moj nazor. Isto sa najde niekto kto to tak ma a poda lepsie referencie.
            • Wittner Haus
              PRO
              @kwika23  to je jedno PU musí byť aj tak vodovzdorná , v tomto prípade je to ešte lepšie ako obklad.
              • 7babenka23Tiez ideme robiť v panelakovej kupelni obklad len na nejaku cast... a zvyšok natrieť vodeodolnou farbou... dneska/ zajtra mi ma poslať pani vizualizáciu kúpelne, tak to sem pridám 🙂
                • evikgmame na stene latexovu farbu, ale v sprchaci a okolo vane mame obklad. Za umyvadlami obklad nemame a je to v poriadku, ale v sprcaci by som to asi neriskla kvoli plesniam.