coverphoto
Neaktívny

bibi199

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 22. jún 2009
Aktivita
20 príspevkov vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (25)
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Babenky mate niekto tuto umyvacku whirpool ADG 6240 FD? citam len zle recenzie.Ak ju mate poprosim nazor dakujem.

  • juraj304whirpool ako znacku sme my vobec nekupovali kvoli zlym recenziam a odozvam. Umyvacku mame znacky Bosh a sme nadmieru spokojni.
    • madein1974Citas zle recenzie... To hovori za vsetko... Co viac chces pocut?
      • katarinka2010Ak ti to pomože..moja mamina ma chladničku wirpool asi 13 rokov (stale funguje) a pračku mala asi 8 rokov - ta sa potom pokazila a kusela si kupit druhu ..oprava by bola vraj draha..ja som teraz kupovala spotrebiče a tiež som dala na klebety a značke wirpool som sa vyhla...vybrali sme siemens a gorenje značy. Umyvačku som zvažovala Bosh alebo siemens.
        • suchonkamy máme whirpool asi 4 roky , zatial funguje v pohodke 🙂
          • vierkahaJa má tiež umývačku whirlpool síce iný typ ADG 689/2 , ale som max spokojná
            • jozefinka353my sme mali práčku Whirpool a vydržala 13 rokov..takže spokojnosť 🙂 a ešte mame aj mikrovlnku tej istej značky a musim si zaklopať funguje stále .. (cca 4 roky ak nie viac)
              • korelkaja som sa na zle recenzie nedala - financne sme na viac nemali a pustili sme sa do Whirlpool - cca rok a zatial (klop,klop) spokojnost.... a s umyvackou som spokojna....
                • mmm55Máme umývačku adg 6240 fd, používame ju asi 2 mesiace a som veľmi spokojná. Dokonca spokojnejšia ako predtým, keď sme mali siemens-podotýkam novú, používali sme ju 2 roky. Ani tá síce nebola nejaká problémová, ale táto od whirlpoolu sa mi zdá lepšia. Zdá sa mi, že lepšie umýva a predovšetkým sa mi zdá, že sa dá do nej lepšie poukladať riad. Voľajako je priestrannejšia, teda mám pocit, že sa do nej viac zmestí. Koše na príbory sú dva a nemusím ich oba použiť, čo považuje za výhodu, ak ich nedám, mám viac miesta na taniere, napr. Je tichučká, niekedy musím naozaj skontrolovať, či ide len podľa toho, či svieti svetelný lúč na podlahe. Jediné, čo mi príde rušivejšie je vypúšťanie vody, to počujem viac ako pri prvej sušičke, no neviem, čím to je, či je to tou umelou vrúbkovanou hadicou alebo prečo, ale nejako mi to nevadí. Vybrali sme si ju práve kvôli recenziám a mala práveže veľmi dobré hodnotenia, na heureke bola, tuším, medzi top-kami. Ja mám, zatiaľ, s whirlpoolom dobré skúsenosti. Dúfam, že to nezarieknem. Pračku som používala 10 rokov a nebol s ňou žiadny problém. Teraz mám novú a opäť som vybrala whirllpool, nehovoriac o ďalších spotrebičoch, ktoré sme teraz po 2 rokoch vyberali nanovo a vo väčšine sme vybrali práve whirlpool. Aj ja som sa najprv obávala tých negatív, čo čítam na whirlpool, všeobecne, ale ja zlú skúsenosť zatiaľ nemám. Dúfam, že ani mať nebudem. Ja môžem túto umývačku len doporučiť.
                  • janickajanickamy mame chladnicku whirpool, menili nam tam termostat po 4 rokoch. inak je v pohode. jedine co opravar povedal, ze je u nich nevyhoda, ze maju velmi drahe nahradne diely. niekedy sa ani neoplati oprava.
                    • bibi199
                      AUTOR
                      @juraj304  
                      @katarinka2010  
                      @madein1974  
                      @suchonka  
                      @vierkaha  
                      @jozefinka353  
                      @korelka  
                      @mmm55  
                      @janickajanicka   Dakujem za nazor