coverphoto
Neaktívny

bebucik

Žaneta Pavligová
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Všetko zlé je na niečo dobré!
zaregistrovala sa 16. jan 2007
býva v meste Nové Zámky
Aktivita
4 príspevky vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (4)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Prosím o pomoc. Včera v predajni okien nám povedali, že mriežka vo vnútri okien drži na silikónových spojoch len 5 rokov a potom sa v dôsledku slnečného žiarenia rozpadne a pri buchnuti tie spoje rezonuju. Stalo sa to už niekomu? Ďakujem za odpovede.

  • kubovaTak to je pekná sprostosť. Robím s plastovými oknami a mriežka medzi sklom je upevnená na rámiku v skle špeciálnym lepidlom. U nás vo firme sa na to robia záťažové a tepelné skúšky. Vydržalo to záťaž až 200 kg a teplota bola 163 stupňov . Ale ak môžem odporučiť mriežky na okná sa už nedávajú je to staromódne, používajú sa len na chaty pre imidž. Tatiana
    • latitudeaj podla mna je to kravina, svokrovci maju zlate a drzí to veláááááááááá rokov a my sme si teraz tiez dávali na dom pred 3 mesiacmi
      • bebucik
        AUTOR
        Dakujem vam za odpovede. Vraj on si to vsimol na starsich oknach. Nechceme zlate mriezky, ale biele, pride mi to take romanticke.
        • suchonkaaj my mame biele a nepovazujem to za staromodne, zalezi do akeho stylu sa dom dokonci.....🙂
          • atenafvobec to nie je staromodné, je to krásne!!! ja som to videla na viacerých bungalovoch v skutočnosti a je to veeelmi zaujímavé, oživí to domček 😃 aj my si ich dáme!
            • Wittner Haus
              PRO
              Záleží na celkovej farebnosti domu.Buď je svetlý alebo v svetlých odtieňoch alebo v tmavých odtieňoch . kombinácia je možná ale mal by to chytiť nejaký architekt.Bytový.
              • llfoxnas pri vybere okien tiez od mriezok odhovarali, tiez presne pre to ze vraj padaju, no ja som teda nikomu v okne v starsej stavbe nevidela este spadnutu mriezku.
                nakonec nam pri druhej stavbe neostalo nic ine iba ich tam nedat, musime setrit kazdy cent, tak mriezky nebudu, ale zas bude trojsklo, tak nieco za nieco 🙂