Vianoce s IHRYsko.sk na Modrom koníku

30. nov 2010

Aj tento mesiac máme pre vás prichystanú akciu, tentokrát - Vianoce s IHRYsko.sk. Jedná sa o komerčnú akciu, ktorú sme pripravili s internetovým obchodom iHRYsko.sk Znovú vám ponúkame možnosť komunikovať s luďmi z firiem, pýtať sa ich na ich tovary a služby. Veríme, že sa znovu zapojíte do diskusie. 

Prečo Ihrysko.sk?

Táto forma komerčnej prezentácie je výhradne firmám, ktoré súvisia s témou Modrého koníka. V prípade iHRYsko.sk sa jedna o predaj hier pre deti a celú rodinu. Tým vyhovuje naším požiadavkám a môže byť pre vás dobrým zdrojom informácii a inšpirácie. 

Ako to bude prebiehať?

Táto akcia bude prebiehať v mesiaci december, od 1.12. do 21.12. Počas týchto dní budete môcť diskutovať priamo s ľudmi z iHRYsko.sk, navštevovať ich fotoblog, dozvedať sa o hrách a moderných hlavolamoch, zapojiť sa do ankety, či súťaže.

Hravé súťaže!

Spolu s iHRYsko.sk sme pre vás pripravili súťaž. Vyhrať môžete hry z  ponuky iHRYsko.sk (ktoré, to nájdete na tomto fotoblogu). Na zapojenie do súťaže je potrebné, aby ste napísali vtipnú, zábavnú, či milú hlášku vášho dieťaťa pri hraní sa hier, alebo napísali krátky rodinný príbeh zo spoločného hrania sa. Vkladať ich môžete ako odpoveď na otázky: Kde sa to v tom dieťati vzalo?, alebo Príbehy rodinných hier. Ostatní užívatelia budú hlasovať a prvé 3 odpovede s najviac hlasmi z každej otázky vyhrávajú. Hlasovanie sa zastaví a vyhodnotenie prebehne 19. decembra večer.

Čo sa zmení na stránke?

Na stránke si všimnete niekoľko grafických doplnkov, ktoré upozorňujú na prebiehajúcu akciu. Snažili sme sa, aby vás to neobťažovalo. Pre túto akciu sme vyhradili priestor vo fóre a vytvorili sme samostatnú kategóriu - Mesiac s iHRYsko.sk. V nej budú témy, ktoré si pre Vás iHRYsko.sk pripravili. 

Môže ihrysko.sk prispievať do fóra?

Áno, počas trvania akcie môže peter_ihrysko a dilli_ihrysko prispievať do fóra. Je to výnimka z pravidla (firmy nemôžu prispievať do fóra). Nie je preto potrebné, aby ste označovali ich príspevky prostredníctvom výkričníka. Odpovedať na vaše otázky a prípadne pokúšať sa poradiť vám budú Peter Černák, zakladateľ iHRYsko.sk a Monika Dillingerová, mama, učiteľka, autorka a recenzentka hier – obaja sa hrajú veľmi radi a vyznajú sa v hrách z celého sveta. 

Ako viem, ktorý príspevok sa týka akcie?

Všetky príspevky vo fóre a fotoblogu, budú označené textom: Vianoce s iHRYsko.sk 

 

Vaše nápady a reakcie na akciu prosím pridávajte do nášho fotoblogu, najlepšie ako komentár na tento článok. Radi odpovieme na vaše otázky.

martinjasen

Asmira Team