Novinka: Katalóg firiem na modrastrecha.sk

31. máj 2010

Na streche pribudla nová sekcia. Volá sa Katalóg firiem. Bude slúžiť presne na to, na čo si myslíte: bude to zoznam firiem a dodávateľov pre stavbu, prestavbu a bývanie ako také.


Prečo pribudla takáto kategória

Strechu navštevuje veľa ľudí, ktorí sa zaujímajú o stavbu a bývanie. Viacerí z nich podnikajú v tomto obore a radi by sa nejak prezentovali. Doteraz poskytovala strecha iba limitované možnosti pre takéto firmy. Katalóg firiem je miesto určené práve pre všetky firmy, ktoré sa chcú na stránke prezentovať.


Ako vyzerá prezentácia v katalógu

Prezentácia momentálne obsahuje základné kontaktné údaje o firme, galériu obrázkov s popismi obrázkov a popis činnosti firmy. Neskôr budeme možnosti prezentácie rozširovať.


Každá prezentácia je v katalógu firiem prezentovaná tzv. vizitkou, ktorá obsahuje prvý obrázok galérie, popis prvého obrázku + meno a sídlo spoločnosti (t. j. okres).


Kto môže prezentácie vytvárať

Prezentácie sú určené pre dodávateľov tovaru alebo služieb súvisejúcich s bývaním a stavbou.


Podnikám vo viacerých odvetviach, môžem mať viac prezentácií?

Zatiaľ nie. Ak Vaša firma pôsobí vo viacerých odvetviach, vyberto si kategóriu, ktorá najlepšie popisuje Vašu činnosť a firmu pridajte tam.


Na stránke som už registrovaný, môžem si pod týmto loginom vytvoriť firemnú prezentáciu?

Nie. Registrácie do firemnej časti a registrácie do užívateľskej časti sú oddelené. Ak chceš mať firemnú prezentáciu, je potrebné sa znovu zaregisrovať vo firemnej časti pod iným loginom.


Môžem pod firemným loginom prispievať do fóra, do bazáru, vytvárať fotoblogy atď?

Nie. Firemný login momentálne slúži výlučne na vytváranie a menežovanie firemnej prezentácie v katalógu firiem. 

 

Aké máte plány do budúcna s katalógom firiem?

Chceme firmám pridať výrazne viac možností ako komunikovať s užívateľmi. To znamená, že firmám pribudne vo firemnej časti:

  • Interná pošta, cez ktorú budú vedieť písať s užívateľmi a inými firmami (to však neznamená, že bude povolené užívateľov spamovať)Firemný fotoblog.
  • Firmy budú môcť písať články, písať krátke správy (napr. rôzne novinky a akcie, ktoré majú) a pridávať albumy (napr. nového tovaru alebo realizácií)
  • Firemné fotoblogy budú môcť užívatelia pridávať medzi obľúbené a tak sledovať čo má daná firma nové
  • Firmy budú mať možnosť prispievať do fóra pod svojim firemným loginom (budú označené ako firmy) do špeciálnej sekcie na to vyhradenej, ktorá bude mať charakter poradne

 

Čo stojí prezentácia v katalógu firiem?

Do konca roku 2010 nič. Po tomto termíne bude prezentácia v katalógu pravdepodobne spoplatnená. O tomto kroku a presných podmienkach, budú vopred všetky firmy informované. 


Koľko bude stáť prezentácia v katalógu po jeho spoplatení?

Cenu sme ešte neurčili. Bude závisieť od toho, čo všetko bude prezentácia v katalógu v tom čase poskytovať, ako bude katalóg v tom čase populárny a aký úžitok bude firmám prinášať. Ak bude firmám prinášať len minimálny úžitok, tak ho nespoplatníme, lebo by v takom prípade zaň aj tak nikto nič nezaplatil.

--bob--

  • ja6482Môžem dať vedieť o prezentácii firmy v katalógu firiem cez blog alebo bazár? Lebo ak nie tak katalóg nemá vôbec zmysel.