Nová kategória vo fóre: Nováčikovia

14. okt 2010

Chceme vytvoriť priestor vo fóre pre nováčikov, kde by sa mohli dozvedieť ako to u nás chodí, kde by sa mohli predstaviť, získať prvé skúsenosti a nájsť priateľov. Radi by sme, aby toto bola cesta ako ich uviesť medzi nás, aby sa tu cítili príjemne a bez problémov našli čo hľadajú.


O čom bude táto kategória?

  V prvom rade to bude priestor pre nováčikov, kde by sa mohli predstaviť, povedať pár slov o sebe, čo hľadajú a čo ich zaujíma. Chceme tiež, aby starší užívatelia mali možnosť spoznať nových členov a privítať ich, poskytnúť pomocnú ruku, poradiť, aby našiel čo hľadá a cítil sa tu vítaný. Nájde tu základne informácie o našich pravidlách, jednotlivých častiach a naše rady a odporúčania.


Aké témy sa môžu vytvárať v tejto kategórii?

Témy v tejto časti by mali otvárať nováčikovia. Jednalo by sa o vlastné predstavenie a možnosť povedať “Ahoj” všetkým. Táto téma je následne pre všetkých otvorená, aby ste mohli nováčika privítať, pomôcť mu, zoznámiť sa s ním alebo mu odporučiť zaujímavé témy. Iné témy do tejto kategórie nepatria a budú presúvané do časti, ktorá zodpovedá jej obsahu. 


Link na novú kategóriu: http://www.modrastrecha.sk/forum/kategoria/novacikovia/


martinjasen

Asmira Team

  • 1mariannaVelmi dobry, napad, ja som sa zaregistrovala v oktobri tohto roku, napisala som ze som nova, a bola som privitana niekolkymi uzivatelmi, co bolo velmi prijemne. Boli ochotni mi vo vsetkom pomoct. Pre novacika je to povzbudzujuce. Dakujem vam vsetkym.