Blížia sa Vianoce a my sme pre vás pripravili “Kolekcie”

5. okt 2010

Mnohým ľuďom sa slovo kolekcia spája s vianočnými cukrovinkami, ktoré sa vešajú na stromček. A naša nová služba, ktorú sme pre vás pripravili nebude mať ďaleko od tejto predstavy. Ak si otvoríte fotoblogy, nájdete v nich veľa inšpiratívných fotografií a ako máte vo vianočnej kolekcii len tie cukrovinky, ktoré vám najviac chutia, tak si u nás môžete vytvoriť kolekcie fotografií, ktoré sa vám najviac páčia. 


Ako na to? Prezeranie si fotoblogov patrí medzi obľubený spôsob trávenia času na našich stránkach. Pritom častokrát narazíte na fotografie, ktoré by ste mali radi po ruke, alebo by ste si ich chceli zbierať podobne ako poštové známky. Už vám v tom nič nebráni! Keď narazíte na takúto fotografiu, stačí len pod ňou kliknúť na "pridaj do kolekcie". Tu si hneď svoju kolekciu pomenujete a fotografiu už v nej máte. Následne do nej môžete pridávať ďalšie a ďalšie fotografie. Trápili sme sa, aby ste to mali takto ľahké :-)


Vaše kolekcie sa zobrazia vo vašom fotoblogu v časti - moje kolekcie (v pravom menu), cez čo sa k nim jednoducho dostanete. Pri ich prezeraní platí, že zobrazením fotky sa dostanete priamo na fotoblog majiteľa danej fotografie, čím si môžete pozrieť jeho celý fotoblog. Rozhodli sme sa tak preto, aby prezeranie kolekcií bolo objavovaním nových užívateľov a ich fotoblogov. Veríme, že to oceníte a prinesie vám to príjemne chvíle inšpirácie. 


Tešíme sa na Vaše reakcie ku kolekciám :-)


--martinjasen--

Asmira Team

  • dada70Dobre ste to vymysleli, diky za vasu snahu a cas! 🙂 Urcite to vyuzijem.
    • evikgvyborna vec
      • renetteJa uz vyuzivam 🙂
        • erikastrickachcem sa opýtať, a nevie či tu dostanem odpoveď. mám vytvorenú kolekciu povedzme torty, keď do tejto kolekcie pridávam ďaľšie fotky potvrdí mi jej pridanie, ale keď si kliknem na kolekciu tá fotka tam nieje. dik za odpoveď. Erika