coverphoto
Neaktívny

alexandra_rigips

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 6. mar 2015
býva v meste Trnava
Aktivita
5 príspevkov vo fotoblogoch
63 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Trnava
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Dobrý deň všetkým používateľom Modrej strechy. V tomto týždni sme si pre Vás pripravili Dni s Rigips. Máte možnosť s nami prediskutovať rôzne témy a otázky v oblasti suchej výstavby. Budeme sa Vám snažiť priblížiť nové trendy v oblasti zdravého bývania. Tešíme sa na diskusie s Vami.

  • tvojaritka1, kedy budú školenia
    2, kde su momentálne njalepšie akcie....

    nič iné ma nezaujíma...
    • dbedobry den, mna by zaujimalo, ake nove trendy v oblasti zdraveho byvania nam chcete priblizit. Prosim napiste nam par prikladov, lebo velmi casto robia firmy reklamne kampane kde sa opieraju o vyraz zdrave byvanie. Nevrtam do vas, len sa pytam a chcem realne priklady, nie len vyraz zdrave byvanie. dakujem
      • siberiaxzdrave byvanie to je ten trend americkych paprndeklov? akoze osb dosky a podobny sajrajt ?
        • ZUNA STUDIO - Luxurious Design in Perfection
          PRO
          @dbe  @siberiax  Rigips ma v ponuke dosku Activ'Air, ktorá znižuje koncentráciu formaldehydu vo vzduchu; formaldehyd je látka, ktorá môže vyvolať množstvo zdravotných problémov a nachádza v mnohých predmetoch v každej domácnosti (podlahy, nábytok, čistiace prostriedky, hračky,...). Takže ak sa miesto obyčajného sadrokartónu použije doska Activ'Air, zabezpečí sa skvalitnenie ovdušia v danom priestore. Cenové rozdiely oproti bežnej doske nie sú veľké (+15€ na 15m2 oproti "bielemu" sadrokartónu).
          • STAVEBNEPASKY.sk, produkty na vzduchotesné a vodotesné pripojenia detailov stavieb
            PRO
            Je zaujimave, ako sa vsetci buchaju do prs, ze by uz formaldehyd nemal byt nikde a zrazu tu je doska s "pribehom", ktora "vraj" znizuje koncentraciu formaldehydu vo vzduchu... v novostavbe by uz formaldehyd nemal byt nikde..fenol-formaldehydove zivice uz sa nepouzivaju na receptury lepidiel na vyrobu nabytku, v hrackach sa ludia boja niecoho ineho, nie formaldehydu a v cistiacich prostriedkoch ako biocid by tiez uz nemal figurovat... tiez by bolo dobre vediet, akym spôsobom znizuje uroven formaldehydu, ktora by uz nemala byt tak ci tak v domacnosti...
            • alexandra_rigips
              AUTOR
              Dobry den prajeme vsetkym - terminy skoleni a akcii sa dozviete aj na nasej stranke www.rigips.sk. Co sa tyka zdraveho byvania, vyvinuli sme aktivnu technologiu, ktora pohlcuje formaldehyd z ovzdusia, rozklada ho na neskodne latky a tie uz nepusta spat do ovzdusia. Takze aktivne prispieva k cistote vnutorneho ovzdusia. Suhlasime - figurovat by nemal, nanestastie vsak stale je (na viacerych miestach sme namerali vyssie hladiny formaldehydu, ako je povolene)..formaldehyd nie je len latkou, priamo obsiahnutou v produktoch, uvolnuje sa aj pri domacich pracach - zehleni, vareni, kureni a pod. Rozhodne nechceme nikoho vystrasit, ale mat dosku, ktora 50 rokov aktivne cisti vzduch od formaldehydu, zas nie je zla vec.. Kludne sa nas pytajte aj vo forach, ak ste na nieco zvedavi, tam vam vieme odpovedat napriamo...Dakujeme za vase komentare!