coverphoto
Aktívny

adriana777

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 25. okt 2010
Info o bývaní
Stav   Staviam dom
projekt   Dom
Aktivita
24 príspevkov vo fotoblogoch
21 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Zvažujeme kúpu parného čističa. Máte prosím skúsenosti, odporúčania,značka atď. Ďakujem za každé info.

  • marfushikja som si nedavno kupila karcher sc3. hlavne kvoli sparam v sprchovom kute a s tymi nepohol vobec. velke fixne okna sa s tym dobre umyvaju, hlavne zvnoku, kde nemusis riesit stekajucu vodu. na kachlicky v kupelni tiez dobre, ale na silnejsiu vrstvu vodneho kamena uz treba minimalne ocot. najvacsiu radost som z neho mala, ked som umyvala vnutro umyvacky - tesnenia, filter, kose, a sitko v dreze. dlazby v kupelni pekne umyl, to mi zisli aj nejake flaky od sparovacky, co mi doteraz nesli vydrhnut. este som ho nevyskusala na vsetko, co som chcela, lebo moj syn sa ho boji ako vsetkeho co vyzera ako vysavac 😃 ale zatial nemam ten pocit, co som si od toho slubovala "ako som mohla bez toho doteraz zit"
    • zoumne pomohol pri cisteni domu po roznych murarskych pracach, ale ako pise @marfushik , s vodnym kamenom a spinavymi svetlymi sparami ani nepohne 🙂 teraz ho pouzivam uz len pri velkom upratovani
      • elisss54@marfushik  , presne tak. Takmer zbytočnosť...
        • compraKarcher. Teraz mam SC3. Ja to pouzivam uz 10 rokov. Na bezne cistenie podlah. Inak podlahy uz neumyvam. Plus na okna.