Vypovedanie zmluvy na internet pri sťahovaní

Potrebovala by som nejaku mudru radu. Stahujeme sa, na jar sme neprezieravo, kedze sa nam ani nesnivalo, ze budeme brat hypo, zaviazali Orange na dva roky na Fibernet. Byt predavame. Hop, takze pokuta nas neminie? Je z toho nejaka cesta von? V novom bydlisku optika nie je, takze prekladka nehrozi. Pani kupujuca byt si prelozi vlastny Fibernet, takze nas musim odhlasit. Po informovani sa v Orange vystala moznost bud platiti 660 Eur pokutu, alebo sa u nich zaviazat s inym druhom netu a nasledne poziadat o odpustenie pokuty, co byt moze aj nemusi a ja budem zaviazana Orange a este platit aj pokutu. Kocurkovo :( Mate s tym niekto skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika kolko mate viazanost? neoplati sa ti platit dalej do skoncenia viazanosti a az potom to vypovedat?
Odpovedať
@ceresnam ano, oplati, uz som nad tym tiez uvazovala, ked sa odstahujeme, bude to este cca 18 mesiacov, ale stale to bude asi 1/3 ceny tej pokuty. Len sa bojim, ze ked pridu nahodou z orange instalovat novu optiku pre kupujucu, ci z toho nebudeme mat nejaky problem... Dakujem cersnam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Netreba sa vypitovať tých pajácov za pultíkom, ktorý o tom "hovno" (s prepáčením) rozhodujú ... Hneď si spíš reklamáciu, a choď si ju pekne podať do Orange, nech ti ju zaregistrujú. Do žiadosti uved, vo všetkej slušnosti, že si bola s ich službami spokojná, bla bla bla, ale nepredvídaná rodinná situácia ta donútila odstahovat na taku a taku adresu, kde bohuzial optika pre Fibernet nie je bla bla bla ... Nasledne ich poziadaj o zrusenie bez zmluvnej pokuty prípade zabezpäčenie iného "druhu" internetu fungujúceho na tej adrese za rovnakých cenových podmienok ... Telekom skoro vzdy vyhovel :) Nech sa orange pochlapí ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?