Fúkaná izolácia vs. sklená vata na strope - skúsenosti

Dobrý deň, môžte sa, prosím, podeliť, aké máte skúsennosti s fúkanou izoláciou na strope? Alebo radšej dať sklenú vatu? Vďaka za každý postreh.
Odpovedať
Ešte som zabudla na striekanú izoláciu.
Odpovedať
@hania26 Daj si do vyhľadávania "striekaná izolácia" alebo "fúkaná izolácia" a nájde ti desiatky tém. Môžeš čítať skúsenosti celý týždeň. A akú vlastne chceš? Striekanú alebo fúkanú - lebo oba názvy sú hovorové a myslí sa pritom niečo úplne iné.
Odpovedať
@chrobak7 rozmýšlame nad striekanou penou
Odpovedať
@hania26 Tak tú mám aj ja na dome. Čo konkrétne chceš vedieť?
Odpovedať
Profilova fotka
@hania26 daj si fukanu, kedykolvek bude treba spravit nejaky zasah z hora do stropu, prides na miesto, odhrnies ju rukou a spravis co mas, spoj prepaskujes a zahrnies izolaciu a hotovo. 😁 my sme dali fukacku aj pre to, ze je paropriepustna v plnej miere, dokazes ju odhrnut alebo dofukat v pripade potreby (aj kombinovat ak nie je k dispozicii rovnaky typ) a je nehorlava. Davali sme celulozoveho vlakna tusim Thermofloc ma to v sebe nejake mineralne soly... na fotke je to zgehňane ale uz si to sadlo. 👍🏻 Aj ta striekana je fajn, ma svoje vyhody aj nevyhody tak ako fukana. Sklennu vatu by som nedaval ... ked chces dobru izolaciu tak fukacku alebo striekacku. Nejake foto ...
Odpovedať
@chrobak7 v čom vidíš výhody, nevýhody, ako dlho ju máte a ako to vidíš s odstupom času čo sa s ňou deje atď .Tvoje postrehy.
Odpovedať
@hania26 Ja som s penou spokojný. Všetko ostatné už bolo popísané. Čítaj tu, takmer všetko som už na MS napísal: https://www.modrastrecha.sk/forum/zat... https://www.modrastrecha.sk/forum/zat... Ak niečo konkrétne nenájdeš, potom sa opýtaj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?