Záhradný kohútik + čerpadlo

Zdravim potrebujem co najelpsie vyriesit jednoduchu vec : potrebujem urobit v zahrade a na dvore 3 kohutiky prevazne na polievanie.Vymyslel som si nieco take len potrebujem si to potvrdit popripade nejake cerpadlo tlakove doporucit.: Potok - nasavacia hadica do sachty k tlakovemu cerpadlu na cerpadle je tlakovy spinac privod k torm kohutikom v zahrade a dvore cca 10 - 15 - 25 metrov cerpadlo bude napajane este cez vypinac v dome aby som zapol len ked pojdem polievat a mal istot ze ked vypnem nic sa nestane aj keby sa nahodu pokazil tLAKOVY SPINAC. ma niekto lepsi napad? po pripade vie doporucit cerpadlo a tlakovy spinac (samzorejme v prijatelnej cenovej kategorii) Dakujem za napady. ;-)
Odpovedať
mohlo by nieco vydrzat aj toto zoskupenie ? http://www.kdgarden.sk/detail/44504/s... http://www.kdgarden.sk/detail/0210402... dakujem za nazor
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@vader100 Ako casto chcete polievat, a ako dlho ? Vrtana studna, narazana, kopana ? V akej hlbke zacina vodny stlpec ?
Odpovedať
@bopcox studna nebude mam na pozemku potok z ktoreho by som chel tu vodu vyuzivat na zavalzovanie a obcasne umystie ruk, nepolieval by som stale ani sa nechystam sadit sem tam travnik a tuje co mam nasadene hlavne kym su mensie , viac menej obcasne vyzuivanie v lete viac sem tam umyt auto. pri potoku cca 5m by bola sachta hladinovy rozdiel tak meter a pol tam by bolo bud cerpadlo s tlakovym spinacom alebo vodarnicka podla toho co by bolo lepsie a odtial by islo vodovodnou hadicou na 3ks kohutiky .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?