Skočky -čierne chrobáčiky

Ahojte. Viete prosim poradit ako proti skočkám? Najlepšie bio alebo prirodne prostriedky,prinajhoršom chémiu? Ako sa im vyhnúť? Kompletne mi zlikvid.kapucinku a nicia aj chren a ine. Dakujem
Odpovedať
@borderka lepove dosky, myslim ze zlte a treba ich dost nahusto nastrkat. https://www.lacnepostreky.sk/katalog....
Odpovedať
Skocky nemaju radi vodu, takze pomoze caste striekanie vodou. Inak, skocky miluju kapucinku. Ja ju sadim vzdy medzi hriadky narocky.Skocky sice zeru kapucinku,ale ostatnu zeleninu si nevsimaju.
Odpovedať
@majki555 dobry napad :-)
Odpovedať
@majki555 no zaliala som dnes poriadne. Tak budem sledovat. Kapucinku som ostrihala lebo z nej nic neostalo ci si vyzenie este listky. Mne zlikviduju aj chren.listy.
Odpovedať
@borderka Zaliat ku korenom som nemyslela,skor listy vyspliechat vodou. Mozes pridat aj kvapku Jari. Im vadi voda a vlhko. Ale ked je horuci den, treba aj viackrat opakovat. Je to sice otrava,ale nemusis pouzivat chemiu. Chren, ci ine rastlinky mozes zlahka prekryt aj bielou textiliou
Odpovedať
@majki555 dakujem za rady. Polievam aj aj.
Odpovedať
mne takto minuly rok nakomplet ohryzli kapucinku aj bataty. o dva tyzdne bolo po skockach a vsetko rastlo dalej a bolo ovela krajsie nez kedykolvek predtym. ako pridu, tak odidu. aspon v zdravej zahrade to plati. vzdy sa najde nejaky predator, ktory si s nimi poradi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?