Poraďte prosím aký záhradný nábytok

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu, aké záhradné sedenie sa Vám z praktického hľadiska viac osvedčilo? Je lepšie klasické ratanové sedenie s nízkym stolíkom, ktoré je pohodlné a dá sa v ňom rozvaliť? Alebo radšej jedálenské sedenie s vysokým stolom pri ktorom sa dá aj najesť? Aký materiál by ste odporučili, čo sa údržby a výdrže týka? Máte prosím niekto skúsenosti s obchodom https://lafuro.sk/ ? Ďakujem za každú radu a skúsenosť.
Odpovedať
@lejdyla Ahoj, Myslím si že tento nábytok je vhodný tak na kávičku a zákusok ale čo sa pohodlia týka nič moc. Keď griluješ alebo guláš sa robí tak jednoznačne vyššie sedenie je to pohodlnejšie. Ale tak ide o to načo chceš to sedenie využívať Môj názor
Odpovedať
@lejdyla v jysku mali s polohovatelnym stolom. Ja osobne som radšej kúpil hliníkové sedenie, ktoré vydrži naveky s čo najhrubšími podsedákmi kvôli komfortu.
Odpovedať
Najlepsie je mat aj jedno aj druhe sedenie. Oddychova cast a jedalenska cast. Ale ak treba jedno tak za mna jedalenske sedenie. Na tom nizkom som sa nikdy v klude nenajedol.
Odpovedať
@rkorba a nemáte náhodou foto? Myslíte také to čierne hliníkové so skladacími stoličkami?
Odpovedať
@posadstromzasaddom máte takéto ratanové sedenie? ste s ním spokojný?
Odpovedať
@jarosciak96 dakujem za odpoved 🙂
Odpovedať
Ja by som tiež radšej jedálenské sedenie
Odpovedať
@lejdyla ahoj. Pozri si najbližšie takéto umelohmotné sedenie dakde v kaviarni. Ono sa to časom vysedí a rozstrapká. Okrem toho sa z takého kreslá ledva vytrepem a to nemám nadváhu 😅 my sme kúpili takéto...kov a plast. Síce na marketplace teda použité ale spokojnosť. Kov sa da vždy natrieť, tie plastové časti časom vymeníme za drevo. Podsedaky budú časom, keď bude novy altánok a terasa.
Odpovedať
Profilova fotka
Máme jídelní stůl se židlemi a potom dvě křesílka se stolkem. Pokud bych měla vybrat, volila bych jídelní set. U nás stejně, když někdo přijde, sedíme u jídelního stolu. Teď děláme malou terásku za ložnicí a tam plánujeme nějakou lenošku, gauč... myslím, že je fajn najít si i v rámci zahrady různá místa, kde bude jiný typ sezení 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@lejdyla tiež som toho názoru, že ideálne je mať obe verzie (ak sa dá).. ak máte menšiu terasu, tak určite radšej jedálenskú verziu... my máme obe a to nízke sedenie tak max na sedenie pri káve, alebo na ľahnutie... jesť je pohodlné len pri tom vyššom (jedálenskom) sedení viď. foto (tie stoličky sa dajú do seba zasunúť, takže je to v celku spratné) https://www.modrastrecha.sk/blog/iamr...
Odpovedať
Mametento zahradny set v altane.
Odpovedať
@lejdyla letos jsme vybírali sezení. Chtěla jsem takový mix na obojí. Žádný ratan, po pár letech vypadá hrozně a dost do toho zaleza i špína. A žádné dřevo, to se musí natírat a je lepší to na zimu schovat aby to vydrželo. Máme hliníkové nakonec z obi. Je to pohodlné i na sezení a stůl je dost velký a vysoko na jídlo. Jinak doporučuji při výběru zohlednit takové, kde se dá povlak z podusek sundat a vyprat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme boli odjakziva za to pohodlie. Klasicke jedalenske sedenie sme mali proste vo vnutri, v kuchyni, vonku na terase sme si chceli oddychnut, vyvalit sa. Rozhodne sme to chceli mat takto rozdelene🙂 Ratan sa nam osvedcil najviac.
Odpovedať
my sme mali takisto len ratanovy nabytok. ani neviem, ci by som zvolila aj nejaky iny. tento je pohodlny a ani co sa kvality tyka, tak vobe nezaostava.
Odpovedať
podla mna je dobre mat take nieco na vyvalenie, aspon my sme tak pozerali, lebo na terasu si lahnut v lete, to bol taky moj sen, ze vylozit nohy, vypit si kavicku, preto sme nechceli styl jedalensky stol a stolicky 🙂
Odpovedať
My máme hento sedenie z Ikea. Stolík k tomu nepatril, ten som kúpil v bazári za 10e. Je to zo šiestich samostatných kusov, dá sa to modulovať.
Odpovedať
@emilia25 mali sme taketo sedenie kedysi a mne to prislo neprakticke, to je ani na sedenie, ani na oddych. Su tak naklonene, ze to nie je podla mna ani ani 🙂
Odpovedať
@legasi uz ich mame 5rokov,ja som s tym spokojna,neschovavame to,ani neskladame,mame to stale takto rozlozene,tak ziadna starost s tym veru neni.Ale chapem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?