Položím za deň 360 m2 koberca?

ahojte, potrebujem poradit od niekoho kto si sam pokladal travovy koberec => polozim za 1 den ~360 m2 koberca? Plocha bude uz pripravena aj so sietkou proti krtom, minimum oblukov, takmer ziadne stromceky a kriky co treba obchadzat, v podstate 1 velka a 3 mensie stvorcove plochy. Budeme to robit 4 osoby
Odpovedať
@zacik Vcera mi pokladali travovy koberec tiez 4-ia zahradnici a mam podobnu plochu. Za pol dna to mali hotove. A popri tom sadili aj kvety a stromy.
Odpovedať
urcite ano
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa zvládnuť za deň, pokiaľ máte skúsenosti a už ste trávnatý koberec pokladali. Pokiaľ máte všetko pripravené a trávnaté rolky Vám prídu skoro ráno, do večera to máte hotové. Záleží aj na tom aké kvalitné budú, či veľmi premokrené, teda ťažké, aký rozmer, ako ďaleko Vám ich zložia. Hlavne si ich nechajte na paletách zložiť do tieňa. Záleží aj na tom ,či máte závlahu, aby ste to priebežne aj zavlažovali alebo jeden z Vás bude zalievať. Určite to nerobte v tejto horúčave, je to únavné a tráva rýchlo presychá. Pokiaľ by Vás bolo viac aspoň na vozenie roliek na miesto pokladania určite by Vám to uľahčilo prácu. Nesmiete zabudnúť na následné povalcovanie. Rolky musia byť dobre utlačené a pri pokladaní dobre zaseknuté do seba. Pri pokládke sa nevyhnete orezávaniu. Držíme palce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
urcite to stihnete, ja som pokladal sam a za den som polozil vyše 200m a to som robil tak že som si isiel kupit 50m lebo viac som neodviezol naraz tie som polozil , a isel som kupit znova a zase dookola .
Odpovedať
Urcite ano, ale nazabudnut potom poriadne popolievat, kobercovy travnik musi prekorenit, takze ineznzivne zalievat, nielen v prvy den pokladky .....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?