Plechové záhradné domčeky

Ahojte, ma niekdo osobnu skusenost s plechovymi zahradnymi domcekmi? Planujem si nejaky kupit na naradie, bicykle a pod., len som ich kopu nasiel na internetovych obchodoch, ale chcel by som to vidiet nazivo. Zaujal ma napr. Lanitplast Sydney. Nema ho niekdo postaveny v okoli BA? dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@mollusca Ahoj, ja som minuly rok kupil a postavil nieco taketo, len vacsiu verziu (cca 380-400 E): http://www.mall.sk/domceky-kovove-pla... som od PN... popripade ti mozem spravit foto... alebo sa pytaj
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tento mam: http://www.onlineshop.cz/zahrada/zahr... 10,7 m2
Odpovedať
@bopcox ahoj, mozem sa spytat ake mas podmtym zaklady? Kupoval si to ako skladacku?ak nahodou mas foto posli, dik.
Odpovedať
@bopcox Ahoj, dik za info, ak mas foto, posli. Ja som rozmyslal aj nad tym, co si poslal link - duramax. A si spokojny? Aka je hrubka plechu? Nemal si problemy pri montovani? dik
Odpovedať
Profilova fotka
@raddo78 -zaklady som nerobil, polozil som to na travu (staci dat do roviny) a iba lahko ukotvil... pride ti to v krabiciach, treba to zmontovat... @mollusca hej som spokojny, plech je to tenucky samozrejme, vypada dobre osetreny, co sa tyka montaze tak treba trpezlivost a dobry akuskrutkovac, je tam cca 200-300 srobov - samorezky. Montaz je na cely den.
Odpovedať
@bopcox dakujem za info, takze Ty mas ten Arrow? Nasiel som ten Duramax v Hornbachu, pojdem ho tam pozriet /dufam, ze ho budu mat zmontovany/ a objednam cez net /tam je o 100 eur lacnejsi /. pekny den.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
bopcox můžu se optat jak jsi ukotvoval?
Odpovedať
aký čas sa dá v takom prístrešku vydržať ak pečie slnko?a čo sa tam môže skladovať aby sa neupieklo?
Odpovedať
Profilova fotka
@mollusca ak ho maju v Hornbachu kup ho tam. Vytlac si z netu ponuku, kde ho maju najlacnejsie, chod za predavacom,, ukaz mu to a oni ti to predaju za tu cenu a este 10% spustia. Takto som prave kupil zamkovu dlazbu. Povodna cena 25€/m2, na nete mal dajaky sebevrah cenu 18,55. Len zo zvedavosti som siel do Hornbach to pozriet, ze ako to vyzera na zivo. Predavac mi povedal aj cenu, ja na to, ze zial je to drahe. A on ma informoval o tejto super moznosti. Isiel som domov vytlacil tu ponuku z netu, vratil sa a objednal si to u nich :) 18,55€ -10% = super uspora :). Usetril som niekolko stoviek eur.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@mollusca @verkuska , ja som kupil tento, Arrow, ked bol za polovicu v 'akcii' : http://www.argos.co.uk/static/Product... . Vnutorny rozmer W241, D168cm a zmestil som tam relativne dost veci v ramci mojich potrieb. Plech je tenky, ale po poskladani a pripevneni k zakladni je domcek pevny. Byvam tu len docasne, tak som sa zo zakladnou moc nepiplal. Palety (na travniku na kovovych kolikoch)+ preglejka + linoleum (to vsetko som mal zdarma) , na to som prisroboval domcek. Medzi spodny plechovy profil a linoleum som nakydal nejaky silikon proti zatekaniu. Keby bola ta budka priamo na zemi, asi by bol problem s vlhkostou. Takto je vnutri sucho. Inac, uzamykanie na mojom je asi zly vtip :-S . Je z plastu a skrutky su vonku (vid foto). So srobovakom, alebo kombinackami je hned otvorene. Pripadne s nozom sa da diera do steny vyrezat. Preto takyto plechac asi nie je vhodny na cennejsie veci, pripadne do oblasti s castymi kradezami. Ja ho obcas ani nezamykam, nech sa pripadny zufalec poobzera a nenarobi zbytocnu skodu. Ale este sme tu take problemy nemali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@stastnytatik mozem sa spytat, pozerala som plechove zahradne domceky a vacsina ma vysku dveri 157 az 160 cm,neviem aky ma ten vas,ale nie je to nizko? je to vsetko z ciny,alebo preco su tie dvere take nizke?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte, viete mi prosim odporucit niekoho kto vam montoval plechovy domcek? okolie BA. aka bola cena? Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
nikto nic? :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?