Máte nápady ako zariadiť okrasnú záhradu?

Ahojte My by sme chcely rady ohladom okrasnej zahradky za domom. Nedavno sme kupily rodinny dom a za domom mame volne miesto ktore by sme chcely upravit na zahradku v ktorej by sme si po veceroch vedely relaxovat. Priestor na zahradku ma rozmery 18x12metrov. Mame neaku predstavu ale chcely by sme vas poprosit o kazdy nazor a napad. Pekne dakujeme.
Odpovedať
Vies ako som ja zacinala so zahradou? Dala som si v googli vyhladavat obrazky zahrad a hladala som, co by sa mi tak pacilo a hodilo ...skus Alebo si kup par casopisov Zahradkar, tam byvaju dobre napady a fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
@kamil51 tiez to skusime sami, ale nie je to take jednoduche, treba si vela veci nastudovat, aby si sa potom nechytal za hlavu, moze z toho byt len vela starosti a vyhodenych penazi, ak sa to nevydari. ja som si kupila kadejake knihy, ked mam cas, studujem. a este tu pozeram fotoblogy a ukladam si obrazky co sa mi pacia :-) . treba najprv vediet ake ph ma vasa poda, kolko slnka ma denne a podla toho vyberat. spravny vyber rastlin je polovica uspechu, drzim palce :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?