Kto vám robil vŕtanú studňu v okolí Nového Mesta nad Váhom?

Ahojte, ti co ste vrtali studne, nemate kontakt na ludi, co vam to robili pripadne, ako ste boli s nimi spokojny. (Cena/hlbka vrtu/za kolko to mali hotove...) Prosim nepiste mi, ze mam pouzit hladanie, okolie NMnV / Piestany som tam nenasiel... Jednalo by sa o dedinku Podolie, sused ma studnu v hlbke 13m, poda ilovita. Za kazdu odpoved / nazor dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@k0lobezka :-D toto sme riesili dva roky dozadu, len informativne, chceli sme geologicky prieskum a pri tom sme zistili, ze ak budu vrtat, tak mozu hned navrtat o nieco cm viac a dat trubky.... v okoli nmnv sme nasli troch... kontakty uz nemam, ale google to isti :) http://www.zoznam.sk/katalog/Stavba-d... hladaj hydrogeologicky prieskum - ti maju na to supravy ;-)
Odpovedať
@kaktusik007 Hmm. Mne sa zda, ze ked sa budem chciet nieco dozvediet, tak rovno napisem IP tebe... :-) Inak sa mi zda, ze ked si tu neni ostrielany uzivatel s vela prispevkami, tak zostavas byt ignorovany... Dik za odpoved. :)
Odpovedať
@k0lobezka mi sme si minuly rok narazali studnu sami, vyslo nas to do 100 € :-D voda bola ale uz po 6 m. Znami si nechali minuly tyzden navrtat a platili myslim okolo 700-800 € vodu mali tusim po 14 m.
Odpovedať
@janzi po prezerani modrej strechy som videl ceny okolo 70-80e za meter, ako viem, ze nic nieje zadarmo, ale tato cena sa mi zda hodne prehnana... Sused mal tiez okolo 13m, takze mam ocakavat ciastku okolo 700-800e, krasa...
Odpovedať
@k0lobezka a preco si nenarazite studnu sami?? je to sice raz tolko hlboko ako mame mi, ale podla mna to nieje az take narocne a hlavne ked som sa pri narazani nenarobila, takze sa mi lahko hovori, :-D ale urcite by to vyslo ooovela lacnejsie ako si to nechat urobit
Odpovedať
@janzi po pravde, ak sa mame vsetci narobit ako kone, kvoli studni, radsej ju necham naozaj vyvrtat... Este budeme potrebovat hodne sil, pocas celej stavby... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?