Kosačka k RD-akú vybrať

Profilova fotka
prosím skusenejsích o rady, tipy a skúsenosti.. - aké parametre brať do úvahy pri kúpe kosačky k RD ??......jedná sa o okrasný trávnik pri okrasnej záhrade vo veľkosti cca 200 m2 a úžitkový trávnik v úžitkovej záhrade o veľkosti cca 400 m2.. - na akú značku/ výrobcu kosačiek sa zamerať ?? ktorý výrobca sa vám osvedčil ?? - u akého predajcu kúpiť...?? za vaše rady a názory ďakujeeem :-))
Odpovedať
Na okrasny travnik je vhodna vretenova, na 200m2 kludne aj rucna, pripadne aku od Gardeny, na uzitkovy travnik podla terenu bud elektricka (lahsia), alebo benzinova (lepsia ak mas stromy, zakrivene zahony a pod). Nutnost pohonu zalezi na tvojej kondicke, narocnosti terenu a pod. Z vlastnej skusenosti doporucujem kupovat u lokalneho predajcu, radsej u vacsich. Napr Werco, Supa, Mountfield a pod.
Odpovedať
@snazilkake kup si jednoznacne Dolmar! odporucam ti Dolmar pm 46n, alebo dolmar pm 46s. ta druha je uz aj z pojazdom, ale myslim ze ten nepotrebujes. ja som tuto mal a zas si ju idem kupit. ine kosacky co som skusal a mali pojazd sa s nimi nedalo cuvat. motor do kosacky jedine od americkeho vyrobcu brigs stratton! alko by som moc nekupoval ani kosacky z manfieldu..a tie lacne z tesca hecht by som vobec neodporucal..cisty smejd! elektricku nekupuj to su vyhodene peniaze a z rucnou vretenovou sa narobis.
Odpovedať
Profilova fotka
@snazilkake vyzinacku mam Dolmar, vynikajuci stroj. Na kosenie som chcel elektricku, tak som si kupil Wolfgarden http://www.wolf-garten.sk/produkty/ra... Ma to ucinejsi motor, ktory ma pri rovnakom vykone mensiu spotrebu. Travnik mam cca 350m2 .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?