Niekto spoľahlivý na kopanie studne (okr. Malacky)?

Neviete o niekom spolahlivom na kopanie studni okr Malacky???dakujem
Odpovedať
@rado220 IP
Odpovedať
neviete nikto?
Odpovedať
@rado220 Už máš vykopané?
Odpovedať
Profilova fotka
@rado220 NEKOPTE STUDŇU ALE DAJTE SI JU RADŠEJ VYVŔTAŤ!!!
Odpovedať
Kopana je lepsia kôli zasobe vody. ak mas kopanu studnu a strati sa ti v nej voda tak ju vies este navrtat ale u vrtanej sa to neda. mozno by ti stacila aj vrtana. Skus sa spitat susedou aku maju a ci im to staci. Vrtana je lacnejsia. Ja som volil istotu preto mam kopanu.
Odpovedať
Profilova fotka
@puxo vrtane studne v okoli Malaciek su dost problem v tom pieskovom podlozi. Zadavatel otazky to vie, preto hlada kopacov.
Odpovedať
Zaujímavé, že v každej jednej téme, ktorá sa týka studní, @puxo každému nahovára vŕtanú studňu. Žeby si sa tým živil keď im to takto nahováraš???? Záleží od lokality, sú miesta kde vŕtaná studňa nemá žiadny význam a takisto, niekde sa voda nachádza 30metrov alebo viac a tam kopaná studňa nehrozí. Vŕtanú studňu ti v jeden deň navŕtajú a tým to skončilo, už ti ju nikto nikdy neprehĺbi, kopané sa dajú vyčistiť - prehĺbiť aj po 100- 200 rokoch. Kde presnejšie by sú tu studňu chcel??
Odpovedať
Studnu uz mam vykopanu vyse mesiaca,max spokojnost:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmstudne prepáč ale ja sa vŕtaním studní neživím narozdiel od teba, ktorý sa živý kopaním studní, tak tu prestaň útočiť - O.k.? ja som len spokojný užívateľ vŕtanej studne a od tých čo majú kopané, tak počúvam len samé sťažnosti. Skús mi prosím ťa povedať jednu výhodu kopanej studne? Ja ti poviem výhodu vŕtanej - nenatečie do nej povrchová voda a voda z väčšej hĺbky je samozrejme čistejšia a menej znečistenejšia...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
v akych cenach vam vykopali v okoli Malaciek a širšom okoli? Viete dat kontakt na niekoho spolahliveho v rozumnych cenach? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@rado220 kto Vám ju kopal a za koľko e meter prosím?
Odpovedať
Ja bývam 15km od Malaciek a v týchto horúčavách čo tento rok boli a asi ešte budú, máme v dedine poväčšine studne skoro prázdne. Niektorí polievajú záhrady na etapy. Ale sú to studne kopané len do cca 6m. Teraz budú u nás dvom vrtať studňu, tak pôjdem na to pozrieť a hlavne sa popýtam čo zaplatili. Lebo to tak vyzerá, že studniari keďže vidia aká situácia u nás s vodou je, tak nevedia čo si už vypýtať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?