Kde v Bratislave zoženiem stromy za rozumnú cenu?

Prave sme sa prestahovali do novej bytovky kde nezodpovedny investor neurobil so zelenou nic. Chcela by som vysadit par stromov, take tie mestske ako davaju na parkoviska, javor ci nieco podobne, pozerala som ceny v zahradnictve a su vysokeeeeeeee! Mate nejaky dobry tip za rozumnu cenu?
Odpovedať
@mokuska - skusila si zahradnictvo v Kvetoslavove? Je to kusok od BA.
Odpovedať
V Senci je jedno veľké záhradníctvo ale nespomeniem si presne ako sa volá. Arbor alebo tak podobne. Ale inak, tie väčšie stromy sú drahé, javor (acer) či už zelenolistý alebo červenolistý vo výške cca 2,5 metra si myslím stojí všade rovnako. A mysli na to, že keď kúpiš menší pekný strom, v noci to z verejného priestranstva ukradnú. Skús zistiť komu patrí tá plocha, či obci lebo komu a požiadaj o vysadenie zelene ich. Najlepšie keď sa tam podpíšete viacerí obyvatelia že to chcete a keď obec nebude reagovať, opakovane a intenzívne žiadať. Mám skúsenosť, že potom vyhovejú.
Odpovedať
...niečo je aj pri vypadovke z BA za letiskom, ale ceny čo som pozeral iba ovocne stromky, tak boli vyššie cca 25 % oproti škôlke vo Veselom pri Pieštanoch (a samozrejme, že to boli ovocne stromky z Veseleho....) asi tak.
Odpovedať
Nie som mokuska 2
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ja nakupujem vo velkosklade vo Velkych Ulanoch... bezkonkurencne najlepsi a najkvalitnejsi vyber drevin.... a cena v okoli BA sa neda porovnat.. je to cca 45km od BA
Odpovedať
nam ide robiť zahradu www.vrba.sk
Odpovedať
Potvrdzujem Velke Ulany ale musis tam mat registraciu a poznat aspon zaklady rastlin. Ked niesu skladom tak sa musia objednat. Od nich som spokojny aj ja.
Odpovedať
jednoznacne Arbor senec. velmi profesionalny personal a kamaratsky pristup...potom na trhoch alebo baumax, hornbach, obi AT, a uz spominane Vesele
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?