Hľadám šikovného závlahára na východe

ahojte,na jar by sme sa chceli pustiť do záhrady... Najprv by sme chceli závlahu. Viete poradiť nejakého šikovného závlahára (alebo partiu)? ďakujem ;-)
Odpovedať
@elizabeth62 ahoj ja som práve tu na modrej streche zohnal kontakt na jedného pána z Prešova a on robil záhradu ale aj závlahu mojím svokrovcom. Ak chceš môžem Ti dať na neho kontakt. Svokrovci si ho pochvaľovali a aj cenovo sa s ním vraj dobre dohodli. Podrobnosti môžem pozisťovať ak by si chcela.
Odpovedať
Priamo v Kosiciach najdes partiu, co sa venuje dlhe roky len tomu. (zahradnik + zavlahar). Lepsich odbornikov v okoli asi urcite nenajdes .... Len ci budu dostupni ...? .... su dost vyhladavani. Skus - 0944/437799 - cez tohoto zahranika (tiez kapacita - vyuceny s bohatou praxou) som mal na nich kontakt aj ja. Kiez by ich bolo takych viac ..... ,ale skus ... mozno uspejes. (cislo som neoveroval ... snad este plati)
Odpovedať
@daviddavidx môžem Ťa poprosiť o kontakt? Ďakujem
Odpovedať
@osc ďakujem za info, určite im zavolám a pozisťujem čo a a ako.
Odpovedať
@elizabeth62 daj mi potom vediet. (aktualny kontakt). Tiez nieco planujem, ale zatial sa neinformujem, pokial na to nebudem mat nejake volne financie a samozrejme suhlas manzelky.
Odpovedať
viac kontaktov sa nenájde? :-)
Odpovedať
Poslal som ti kontakt do IP, určite sa dohodnete, je to príjemný pán ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?