Co zasadiť do kvetinacov

Zboku záhradnej chalúpky sme kúpili takéto sede kvetináče, otázka však je, čo do nich zasadiť 😁 prosím tipy, ak by ti malo byt niečo úžitkové, rovnako tak okrasné rastliny. Ďakujem za nápady:)
Odpovedať
ja by som isla asi do nejakych byliniek ked chces aj okrasne aj uzitkove. alebo do jedneho daj bylinky do druheho male rajcinky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od natalka_goralka:

Zboku záhradnej chalúpky sme kúpili takéto sede k…
@natalka_goralka ... držím palce, aby dobre poradili... veľmi sa mi páčia veci, ktoré kupim a potom rozmýšľam čo do nich...😉 PS.. išiel by som do byliniek.. ale to asi len preto, že rad dochucujem čerstvými vecami jedlo..
Odpovedať
Pacia sa ti kvety? Daj tam kvety. Chcela by si si doma nieco dopestovat. Tak tam vysad nejake priesady. Osobne by som tam dala bylinky, lebo inde nemám pre nie vhodne miesto. Zalezi vsak aj ako je to miesto s kvetinacmi orientovane, aby tam nebolo prilis vela slnka, alebo malo, pre to, co tam vysadis.
Odpovedať
Profilova fotka
Za mna takisto jednoznacne bylinky, nakolko ich do varenia vyuzivam cely rok, ale tak to je moj nazor :-) Ja sa spytam troska pomimo, kde ste, prosim vas, kupili tie kvetinace? :-)
Odpovedať
Kolko litrov maju tie jednotlive bunky? Podla toho treba vyberat co do toho posadis, potom aj umiestnenie, lebo ine mozes nechat na slnecnom upeku, nieco ine do tiena.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marko9902:

Za mna takisto jednoznacne bylinky, nakolko ich d…
@marko9902 v lidli :) Skúste pozrieť ich eshop, možno ich tam budu mat, inak tieto sú kupované priamo na predajni
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od natalka_goralka:

Zboku záhradnej chalúpky sme kúpili takéto sede k…
@natalka_goralka dôležitá je orientácia, koľko a kedy tam svieti slnko a aké sú veľké kvetináče. Takže by bolo fajn najprv tieto údaje doplniť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?