Aký záhradný domček do záhrady?

Kupujeme zahradu, v ktorej sa nachadza zahradny domcek - strary, smradlavy, zateka do neho. Teda uvadzujeme o jeho zburani a o novom. Mate niekto skusenosti (dobre/zle) s hotovymi zahradnymi domcekami ? Nie sme velmi manualne zrucni, tak by to bolo pre nas najjednoduchsie riesenie. Neplanujeme v nom spavat, potrebujeme ulozit niekde veci, chladnicku, naradie, ...) Co musime spravit ? Nejaka izolacia medzi zemeu a domom, ...... ? Pripadne mate nejake ine napady (postavit murovanu sa oplati viac) ?
Odpovedať
@siska_m Znami mali zahradnu chatku z Hornbachu, su s nou velmi spokojni, v lete tam kludne aj spavali. Alebo si kupte obycajnu unimobunku. Tie izolacie netusim, ale v montaznom navode musia byt uvedene normy, ako to ulozit.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa rozhodli postavit si taky domec sami. Stalo nas to cca 670 eciek. Tie hotove co sa predavaju sa mi zdaju prilis drahe. Mam to nafotene vo fotoblogu, mozes pozriet. Ak si alenetrufate sami, je lepsie to kupit uz hotove. Sice troj az stvor nasobne predrazene ale bez namahy
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som odporucala stolara ktory vam to vyrobi na mieru a za lacnejsie ako tie hotovky, mimochodom tie maju velmi uzke tie hranoly a dosky.... nam teraz robil stolar domcek za 700 eur, rozmer 2.6x2.3 m, za taky by som dala v obchode raz tolko urcite... samozrejme iidealne je mat vybetonovany zaklad pod domcekom, ked nie to, tak aspon pod neho dat betonove kocky, ale nie je najlepsie riesenie.. treba dat pozor na to, ze su rozni skodci a ze ti moze od podlahy zacat kvoli vlhkosti hnit atd atd... Existuju aj plechove domceky ale neviem aku maju zivotnost, su tam take supacie dvere na zamok.. na naradie je to OK ale to je asi tak vsetko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
My sme si objednali domček od jedneho stolara z liptova za ani nie polovicu ceny akej spominate. Sme velmi spokojny tu je kontakt http://novotan.sk Tak isto sme si objednail aj zahradne wc a sme vcelku spokojny.
Odpovedať
@snoby Ale no tak... Toto je velmi nevkusna reklama... Natrepat do troch tem tolko chvaly a odkaz na stranky... Ked uz chces reklamovat, tak aspon bez tych hrubic, ktore si urobil v kazdej teme... Brrrrrrrr
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?