Ako ochrániť jazierko pred mačkami?

Vedel by mi niekto poradit ako ochranit jazierko pred mackami ktore mi chodia na rybky? Nechecm prist ani o macky, ale pokial to bude nutne, pristupim aj k takemu kroku.
Odpovedať
Profilova fotka
no toto podozrenie som mal aj ja, ale pravda je asi niekde inde. Videl ste priamo ako ulovila rybu? Kŕmite ryby dostatočne, takže nie sú odkázané na všetko, čo sa hýbe? Mne ryby lovila užovka a divé kačice.
Odpovedať
Profilova fotka
@lacon Jazierko je nové? Predtým tam nechodili? Ak je nové,mohli ich prilákať ryby. Skúste načas okolo dať zajačie pletivo. Samozrejme záleží od veľkosti jazierka. Nebudete to vyzerať esteticky ale mačkám sa skočiť do jazierka nebude teda chcieť. Súhlasím tiež s pánom @jan45, že treba preveriť aj iné možnosti.
Odpovedať
@jan45 V minulosti sa k hladine nedostali, mal som inak riesene brehy. Po rekonstrukcii jazierka sa mackam pristup k vode zlepsil. Bohuzial macacie pachatelky boli videne ako striehli na kameni a v sekunde mali rybku v pazuroch. Vcera som natiahol tzv. zajacie pletivo, nad terenom ja cca 30 cm, snad to bude stacit. Ak nie, macicky budu deportovane :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?