Využívate všetky funkcie multifunkčnej rúry?

Profilova fotka
Ahoj, vyberam zabudovatelnu ruru Bosch, ale nie som celkom ztotoznena so vsetkymi tymi funciami, co su v ponuke. bola by som rada, keby mi s tym niekto pomohol :-) napr. teleskopicky vysuv je dobra vec? alebo cistenie eco clean? ak v popise nie je uvedene, znamena to, ze ziadne cistenie okrem mechanickeho tam nie je? aky objem by som si mala vyberat? 52l je malo? teplovzdusne pecenie a autopilot su dobre vyuzitelne funkcie, alebo sa bez nich v pohode pecie a vyhodila by som zbytocne peniaze?
Odpovedať
Profilova fotka
@danula_ch 52 l nie je malo :-) povedala by som, ze tak akurat, pokial neplanujes piect celeho moriaka. teleskop. vysuv je super vec. teplovzdusne pecenie tiez velmi odporucam. akurat automaticke programy mne osobne pridu ako zbytocny luxus... sama najlepsie viem, aky program podla situacie zvolit.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobaak dakujem :-) ty mas teplovzdusne pecenie odskusane? lebo co som zatial pocula, tak nikto z toho nie je nadseny, ze kvalita pecenia nie je dobra. ale mozno ako ktora rura, ze ano? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danuka_ch ano, ja to mam odskusane. treba to vediet... napr. na listkove cesto, zemiaky, niektore maska je to super. treba sa s tym naucit "zit" :-) niektore jedla, najma kolace, neznesu teplovzdusny rezim po celu dobu pecenia...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
rada by som znova otvorila tuto temu a spytala sa ci realne niekto pouziva AutoPilot-a od firmy Bosch a ci to naozaj nie su zbytocne vyhodene peniaze. Hlavne by ma zaujimalo ake typy pecenia ten AutoPilot ponuka. Vdaka :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja by som tiez chcela vediet, ktore funkcie vyuzivate a ktore su podla vas zbytocne...dakujem :-)
Odpovedať
ja mam whirpool, použ. teleskop.výsuv, gril, ventilátor, nastavenie teploty, ale napr. ked dopečiem, a chcem nechať rúru pootvorenú tak mi dvierka nedržia pootvorené. Tie ostat. funkcie som zatial nevysk. resp. nemám čas to studovať, možno niekedy a a to samočistenie, neviem, ale mne to asi necistí alebo je to out of order, lebo ju umývam rukami :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Kupili sme pomerne jednoduchu ruru,ale aj tak ma kopec zbytocnych programov v popise.,Vyuzivame mozno 2,3 ostatne su pre nas nepouzitelne.Osobne odporucam kupu co najjednoduchsej,tak ako aj u pracky,pretoze vseliake programy na tenisky,prepotene pradlo a podobne oblbovaky iba cenu navysuju a robia spotrebice rizikovejsimi a nachylnejsimi na poruchy.
Odpovedať
Ja pecenie lasika, semtam gril, teleskop neustale, pirolyzu. Ventilator nie, Ine funkcie som ani nechcela. Cas tiez nenastavujem
Odpovedať
@zirafak vyjadrujem svoj plny suhlas!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?