Výhody a nevýhody štúdia architektúry

ahoj :-) rada by som sa nakontaktovala s mladými ludmi, ktorí práve vyštudovali na stavebnej fakulte architekturu alebo ešte lepšie rovno na fakulte architektury , pretože tam mám aj ja záujem študovať a pokial by to šlo aj sa tým živiť, preto by som chcela troška podebatovať o plusoch a minusoch, o naslednom zamestnaní sa a všetko okolo tohto. dakujem :-)
Odpovedať
@claudiaes drzim palce ak sa tam dostanes a vydrzis 6 rokov :-) (myslim to uprimne,nie ironicky). my sme zo stavebnej priemyslovky isli 99% na vysku a hadaj kolko ludi ju dokoncilo a este aj kolko ludi sa tomu venuje. Vsetci su v zahranici za lepsie platenou robotou.
Odpovedať
je to tak moj velký sen už od malička, viem že snivať nestači, ale spravím pre to maximum. ja som momentálne na bilingválnom gymnáziu, poznám 4 ludi čo momentálne na stu študujú architekturu, všetci prešli bez prijimačiek, len na zaklade priemeru známok, ale kedže ešte len študuju, chcela som sa spojiť s niekym kto to všetko už má za sebou, ako hladal dalšie uplatnenie.. a presne preto ako hovoríš, všetci su v zahraniči, alebo sa tomu venenuju....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?