Sú v eshopoch menej kvalitné vyrobky pod tou istou značkou?

Profilova fotka
V kupelnovom studiu mi pracovnik tvrdil ze v internetovych obchodoch kupim sice vyrobok tej istej znacky, ale pod inym cislom, co ma znamenat ze aj inej - nizsej kvality.. myslite ze to tak naozaj je? diiky za info (slo o to ze samozrejme na nete je vana ktoru som si vybrala skoro o tretinu lacnejsia ako u nich, ktori beru vraj priamo od vyrobcu.. stoji za to si priplatit??)
Odpovedať
Profilova fotka
@yaninca Je to tak.Takýmto spôsobom funguje napríklad aj Baumax,Hronbach atd....Takže je to možné aj na nete.Myslím že všetci poznáte x krát medializované prípady keď zahraničná fa na slovensko vozí produkt tej istaej značky toho istého označenia v podstatne horšej mizernej kvality.Je od potravín cez spotrebnú elektroniku až .........
Odpovedať
@yaninca aj mne tvrdil vodar, aby som nekupovala znackove vyrobky v Baumaxe, Hornbachu alebo v Siko. Vraj ma s tym svoje skusenosti. Treba vzdy pozerat na katalogove cislo a porovnat ho na stranke vyrobcu. Ak sedi, mozes kupit. Druha trieda tychto vyrobkov je oznacena inymi kodmi preto, ze ju zadava predajca, nie vyrobca. Takze take kody na stranke vyrobcu nenajdete.
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros @yanica nepredpokladam, ze vyrobca bude na Slovensko vozit dve rozne verzie tej istej veci nepoviem rozne modely, ale to uz je nieco ine. Jednoducho sa mu to z logistickeho pohladu neoplati. Cenovy rozdiel je cely v tom, ze 80% eshopov nema kamennu predajnu a teda ziadne fixne naklady, ktore musi premietnut do cien. CIze cele naklady ma v tom, ze skoci k distributorovi, zoberie tovar, resp. distributor mu to rovno dovezie, zabali a posle. Hotovo.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím že keď sedí značka, katalogové číslo tak je to v poriadku. Ja som takýmto spôsobom ušetrila na elektrospotrebičoch do kuchyne cca 1300-1500 eur. . Teraz takto isto vyberám z netu sanitu a baterie. Nebojím sa, podla mňa katalogove číslo nepustí.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som takto pred rokmi kúpil karbobrúsku 115mm v Baumaxe.Po pár mesiacoch na nej odyšli uhlíky.Chcel som kúpiť iné v predajni mi povedal ten čo to roky predáva ,že ešte takú Boschku nevidel ani v katalógoch nebola.Ani na to nedokázal zohnať uhlík.Po niekoľkých dňoch mi volal,že zistil následovné.Baumax si dal vyrobiť vlastné karbobrúsky(niekomu!) a predával ich pod menom Bosch s dovolením Bosch.Odvtedy túto značku nekupujem.To samé je s potravinami odevami obuvou tie isté "Adidasy" z Rakúska ,100% vydržia neporovnateľne viac ,ako ten bordel čo tu predávajú v značkových predajniach.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?