Staviame na jar 2013

Profilova fotka
Je tu niekto kto ide stavat domcek na buduci rok a prave teraz sa topi v papieroch? Co uz mate vybavene?
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
my sa chystáme stavať na jar 2013 a zatiaľ sme okrem projektovej dokumentácie (ktorú sme len teraz dali robiť ) ešte nič neriešili :-N
Odpovedať
Profilova fotka
My sa tiez chystame stavat na jar! Papiere su uz takmer vybavene, pripravujeme si vodu, kedze budeme mat so sukromneho zdroja a este by sme si chceli navozit nejake tie skaly do zakladov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Caute takze celkom fajn mi prave ideme prepisovat pozemok takze snad sa nam to podari do jari. Taktiez budeme mat vodu z vlastneho zdroja tiez bude kopat. A ake projekty mate vybrate? My katalogovy z euroline Aktual037
Odpovedať
Profilova fotka
Cavkoo aj ja sa pridam. My akurat zhaname a cakame ja par papierov k stav. Povoleniu nastastie toho nieje vela. A o dva tyzdne si robime vsetky pripojky aby nas to potom nebrzdilo. A ako idete riesit financovanie??
Odpovedať
Profilova fotka
@lunika m mame mini dom beta 56
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzitka7 Ahoj financovanie budeme riesit hypotekou pre mladych mame byt tak ten predame a pozemok som dostala ako dar prave ideme vybavovat prepis pozemku takze nas papierovacky este len cakaju. Mozem sa spytat na poplatky ktore ste platili pri vybavovany stav. Povolenia?
Odpovedať
Profilova fotka
@lunika prepac ale az teraz som siv simla ze si mi pisala......ja som tiez dostala pozemok a ideme aj my riesit hypo pre mladych.....co sa tyka poplatkov tak je toho straaasne vela ...prepis pozemku , geometricke plany, darovacia zmluva, projekty na vodu, elektriku a kanalizaciu, proste je toho strasne vela ak by si chcela tak ti mozem napisat blizsie ceny a za co to bolo ale az zajtra lebo tu nemam teraz ten zosit :D....ale jedine co ti viem povedat tak zatial sme do toho vsetkeho vrazili 3tis eur ( v cene su uz aj pripojky) ....... najviac ma zarazil papier ktory pojde na zivotne prostredie ze ako budeme znecistovat ovzdusie...mate to aj vy???......neviem si s nim rady
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzitka7 ahoj bola by som rada keby si mi to trosku rozpisala do IP. To zivotne prostredie si ma sokovala no to je hrozne co od cloveka chcu. Dufam ze som nato dost psychicky pripravena
Odpovedať
Profilova fotka
@lunika neboj sa da sa to,,,,,,,napis mi spravu co presnejsie chces vediet...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lunika, cena, ktoru pisala Zuzitka 7 cca 3000,- je orientacne spravna. Zalezi hlavne od rozsahu projektu a umiestnenia predmetnej nehnutelnosti. Co sa tyka projektov a povoleni zalezi na konkretnom pripade. Ak by si potrebovala vediet nieco blizsie napis.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzitka7 @lunika ahojte dámy, tiež máme v pláne skúsiť stavať budúci rok, ale sme len v stave riešenia pozemku.. ale chcela som prispieť k tomu životnému prostrediu, normálne prídete na úrad ŽP s projektom, na danej podateľni vám dajú papier na vypísanie, že chcete vyjadrenie, že týmto domčekom nebudete znečisťovať ŽP, je to len formalita, oni vám aj projekt potom vrátia, ale trvá to 2 - 3 týždne, kým to prejde cez celé oddelenie (voda, vzduch, odpad).. (skúsenosť keď som robila na podateľni :-) )
Odpovedať
Profilova fotka
@lunika Ahoj, ja by som sa chcela opýtať či ten projekt z euroline kúpiš a potom môžeš na ňom vykonávať nejaké zmeny??? Alebo to treba vopred nahlásiť v euroline že aké zmeny chceme aby sa vykonali na projekte??? Pretože máme kúpený pozemok a chceli by sme v blízkej dobe stavať, máme vybratý aj projekt presne z euroline ale chceli by sme pár zmien, tak nevieme ako pokračovať. Dík za info.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@alyrka ahojky....no len my sme s tym zivotnym mali viac problemov lebo v projekte mame el.kurenie a sme si to zmenili na tuhe palivo..tak preto mame behacky :-) ale uz je to vyriesene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika115 ahojky mozem ti poradit my sme hned pri kupe projektu poziadali o zmeny....:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzitka7 to áno, keď sú tam nejaké zmeny a hlavne tuhé palivo, ale keď je projekt úplne na poriadku, je to formalitka
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzitka7 OK díky moc za radu.... a prajem pevné nervy a veľa šťastia pri stavbe hniezdočka lásky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika115 dakujem pekne hadam nam to co najskor vyjde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
KONECNE ste sa rozhodli stavat na jar 2013 :-p Nezabudnite ma kontaktova, sluchadlo mam s tale prirastene k uchu :-p
Odpovedať
@lunika ahojte ak budete chciet niekto stavat z firmou napr. ako dom na kluc tak sa ma kludne pytajte. Nam v tejto chvili dokoncuju dom a presiel som si celou etapou od zakladou az po vystavbu na kluc. Verim, ze vam budem vediet vo vela veciach poradit.
Odpovedať
Aj my chceme začať na jar 2013, ak budu dovtedy vybavene papiere, lebo máme problémy s katastrom, stále nemáme LV na pozemok a projekt máme individuálny, už je hotový.
Odpovedať
ja by som tiez chcel stavat na jar.. ale zatial to nevyzera dobre zo stavebnym povolenim nakolko mi ho nechcu dat .. :-( P.S: Mio volam ti :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pridavam sa, aj my ideme stavať na jar. Koncime uzemko.
Odpovedať
Profilova fotka
taky se přidávám, doufám že nevadí, že nejsem z ČR, my už povolení máme jen čekáme až nabude právní moci, jak to bude možné tak začnem bourat starý domeček a snad na jaře začnem stavět
Odpovedať
ahojte, my tiez ideme stavat na jar,chceli sme uz teraz,ale nestihame to.este len vybavujeme stavebne.projekt mame vlastny.architektka nam ho spravila podla nasich predstav,cize jednoducho.dnes si ideme zobrat.dali sme si urobit cenove ponuky na murivo,zatial nam poslali z ytongu.chceme ho kupit teraz,zevraj su lepsie ceny.
Odpovedať
No u mna sa vyskytli nejaké problémy a neviem či nebudeme musieť prerábať už hotový projekt ]-( Ked hej, tak o začati stavby na jar 2013 možem len snívať .
Odpovedať
Profilova fotka
Tesííím sa moc tento tyžden prišlo rozhodnutie o vklade a projekt na aktual 037 z euroline objednany na buduci tyžden si može prist pre projekt a ide sa na dalšie vybavovačky :-)
Odpovedať
ahoj, my se take chystame stavet na jaro 2013, ted jeste cekame na prepis v katastru a vybirame projekt.Chtela jsem se zeptat kdo ma projekt od euroline jak to probiha? sezenou k tomu energeticky stitek a pozarni zpravu? jeste se chci zeptat na to informovani sousedu o stavbe, na to je nejaky formular nebo jen sepisu oznameni, ze budu stavet a oni to musi podepsat?
Odpovedať
ahoj, my se snad taky chystame stavět už na jaře. Původní vyhlídky byli ještě tento rok, ale seklo se nám to s pozemkem :-( teď už snad dodělají sítě a budeme ho moci na nás převést. Projekt máme, nějaké vyjádření už taky. Tak snad.....
Odpovedať
my sa tiez chystame stavat na jar. Dokoncujeme buracie prace a snad marec, april budeme moct robit zaklady. Polovicu domu sme zburali a polovica ostavaju len 3 steny so zokladmi a strop. Nakolko v zostavajucej casti je zem il, poradte skladbu ako urobit zakladovu dosku vramci rekonstrukcie domu. co polozit priamo na ten il? skvaru na tom dat makadam na to foliu? Ked budeme podkopavat a spevnovat zaklady ako ich zvonka izolovat proti vode? jak sa tam dava ta ipa?
Odpovedať
Profilova fotka
@pluky @antenmich takze nas je viac co ideme stavat...aspon nebudem sama :-))) papiere som zacala vybavovat na zaciatku tohto roku a uz ich mam vsetky nastastie vybavene boli to nervy :-)))) predvcerom nam dokoncili pripojky uz len cakat kedy prejde zima a hoooor sa do stavania :D
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?