Rúra Electrolux Eob 53102x verzus Eob 33100x

Milé žienky, poprosím o radu. Chcem kúpiť vstavanú rúru Electrolux, no neviem sa rozhodnúť. Máte niektorá jednu z týchto typov EOB 53102x, EOB 33100x? Ak áno, poprosím, aké sú vaše skúsenosti, či sa v nich dá piecť na dvoch plechoch naraz, aký veľký plech sa tam zmestí a ako ste s rúrou spokojné. Veľmi rada privítam vaše rady a postrehy. Radila som sa aj u predajcov, no každý povie niečo iné, aj som čítala na nete parametre, no tiež sa líšia, tak vyberám, vyberám a stále som v bludnom kruhu. Páčia sa mi aj iné rúry tejto značky, ale aj cena je oveľa vyššia.
Odpovedať
No my nemame tieto dva typy, ale mame EOB 63300X a myslim, ze zaklad v nich je ten isty. A pecie velmi dobre, dva plechy naraz bez problemu. Plechy boli v cene 3, su malicko mensie ako stare z plynovej truby. z nasich starych bol puzitelny iba 1. Ta EOB 53102x ma oproti EOB 33100x o jeden plech menej, ale ma teleskopy a jeden program naviac. Ale ma tri rozne fotky na nete, ktovie ako vskutku vyzera. Asi bude treba nabehnut do obchodu obzriet.
Odpovedať
Dobrý deň, ja mám tiež rúru tejto značky a som veľmi spokojná. Ja mám trochu vyššiu triedu. Ak Vám môžem poradiť, tak ja som pri výbere zohľadňovala a chcela by som doporučiť aj Vám pri kúpe rúry :-), veľmi mi vyhovuje funkcia pyrolytické čistenie, pri ktorej sa rúra prakticky sama čistí a ešte funkcia, aby Vám pri manipulácii nezostávali otlačky prstov na nereze. Teleskopické výsuvy sú myslím pri tejto značke samozrejmosťou. Mne sa do rúry vojdu takmer všetky plechy, ktoré používam aj z tej, ktorá už doslúžila až na jeden, ktorý do nej nevojde. Ale pri nákupe rúry som mala v cene tri plechy, z toho dva plytké a jeden hlboký a tie mi prakticky aj postačujú.
Odpovedať
Profilova fotka
@marisha1982 - presne túto som si vybrala aj ja, tú čo máš ty. Ešte ju sice nemáme, ale dúfam, že bude ok. :-) Nepotrebujem nejaké zázraky, stačí tak klasika na pečenie a grilovanie?
Odpovedať
@kejtinka rura nie je moja, je mojej mamy, ale vyberala som ja :-D Dalsia super vec, hlavne pri malych detoch, je trojsklo na dvierkach, nepopalite sa na nej.
Odpovedať
@marisha1982 - ahoj, ďakujem za info, mne sa páči 33100x, ale nedá sa v nej používať 2 plechy naraz, ale tiež nie som si istá a aj info sú rôzne, a aj asi plechy sa tam vmestia menšie- ale vizuálne je asi veľmi podobná tvojej EOB 63300X. Akurát som na tú tvoju teraz pozerala, vyzerá dobre, mne sa ešte páči iná, ale aj cenovo je drahšia. Takže si spokojná? Plechy sú klasicky obdlžníkové alebo len také menšie skôr štvorcové? Také nechcem, chcela by som klasické, ako v staršej rúre, aby som v pohode mohla piecť, totiž všetky typy v obchode, aspoň v mojom okolí, neuvidím ani náhodou a u tých pár vzorov, čo sú v predajni, ma zarazili dosť malé plechy, aj keď objemovo boli rúry dosť veľké, tak preto zisťujem, kde sa dá. A ďalšia podmienka, aby sa mohlo piecť narazz v dvoch plechoch, čiže musí tam byť nie len ventilátor, ale aj to vý. teleso. Nejako veľa funkcií až tak neriešim, aj teraz mám sporák Electrolux, ale klasický, bol drahý a viacmenej používam 2 funkcie a nič viac. Ocenila by som ešte nejaké bližšie info či skúsenosti. Ďakujem.
Odpovedať
ja mám 53103X, som spokojná, moje hlavné 3 požiadavky boli: samočistiaca, s bezotlačkovou úpravou a zasúvateľnými gombíkmi... mám len dvojsklo, a pri pečení nie je až také horúce, aby sa človek pri bežnom dotyku popálil. 8-) plechy k nej boli 2, jeden hlbší a jeden plytší, ale pasujú mi do nej aj plechy z pôvodnej 20-ročnej (ešte socialistickej) Mory... bežne pečiem na 2 plechoch, ale už som párkrát piekla aj na všetkých 4 úrovniach naraz ;-)
Odpovedať
@henidani - ozvala by si sa mi do IP? Rada by som sa s tebou poradila ohľadom rúry.
Odpovedať
@henidani - ozvala by si sa mi do IP? Rada by som sa s tebou ešte poradila ohľadom rúry.
Odpovedať
;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja mám elektrolux 53103 a som spokojnáSplňa moje požiadavky, teleskopické výsuvy, samočistenie, bezotlačková úprava nerezu,a tiež sa mi tam zmestia plechy zo starého šporáka:)
Odpovedať
@marisha1982 - prosim ta, mozes mi napisat vonkajsi rozmer plechu?
Odpovedať
dievcata, electrolux a gorenje ma najvacie rury z tych cenovo dostupnejsich. najvacsia je gorenje, myslim 63 litrov a tieto electroluxy maju 57 litrov. mam 53004x a som velmi spokojna. da sa piect naraz viac plechov na teplovzduchu. plech ma rozmer 38 x 42 cm. myslim, ze je jeden z tych vacsich. jedine, co asi nema oproti niektorym, su teleskopicke vysuvy a pyrolyzu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?