Rezačka na polystyrén na hobby účely. Kde zoženiem?

Neviete niekto poradit, kde taketo nieco za rozumne peniaze zohnat kupit/pozicat? Nepotrebujem to na rezanie polystyrenu na fasadu, ale na hobby ucely a vela toho nenarezem.
Odpovedať
@evikg neviem už presne ako sme to mali ale viem že boli dva držiaky v doskách nad sebou, teda dva póly.na to napojený transformátor a v tom bol natiahnutý odporový drôt.No a tým sme rezali polystyrén....Ale to by ti mal urobiť hociktorý elektrikár. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@evikg ako si to nakoniec vyriesila? tiez potrebujem rezat polystyren na jeden DIY projekt, citala som tipy s drotom, ale pravdupovediac take nic si ja doma nedokazem spravit, ak nechcem nejaky pruser vyrobit. nasla som nejake rezacky na nete, napr. tato je jedna z najlacnejsich: http://www.kvalitnenaradie.sk/kvalitn... ale mozno mi odporucis nieco ineho? :-)
Odpovedať
@anairda - uz ani neviem na co som to potrebovala :-D, ale nakoniec som to vyriesila inak t.j. nepouzila som polystyren, takze bohuzial poradit neviem. Najistejsie je si to asi kupit. :-(
Odpovedať
@evikg dik za odpoved :-) no ja to tiez viem spravit bez polystyrenu, ale potom to nebude take plasticke. kolega mi teraz akurat povedal nech sa poradim s jeho priatelkou, je umelkyna a sem tam aj s polystyrenom pracuje, ze aj velmi zalezi na tom aky pouzijem. pre zaujimavost ti poslem do IP obrazok ze na co to chcem ;-)
Odpovedať
@anairda - cez tuto IP sa obrazky posielat nedaju, ale poslem ti moj sukr. email.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Neviete prosim niekto, v ktorom obchode predavaju odporove droty? Zeleziarstvo?
Odpovedať
Ahoj, ja som kupoval v gme( maju aj kamennu predajnu pri baumaxe na bajkalskej v BA), ked som si robil rezacku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?