Poznáte firmu, ktorá robí krovy v Trenčíne?

Ahojet, chcem sa spytat, ci nepoznate nejaku firmu, ktora robi dobre a lacne krovy v okoli TN. Mame moznost zohnat pomerne lacno material, ale potrtebujeme dat strechu dokopy. Kludne aj ak je to len partia kamosov, pretoze doklady nepotrebujeme.
Odpovedať
Ahoj na krovy neviem, ale dam ti dobry tip na montaz okien :-)kvalitne a za dobru cenu posielam cisielko vola sa Milan Klementovic a firma KLEMONT.
Odpovedať
zabudla som cisielko na mobil: Milan Klementovic
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj môj krstny otec je tesar mne robil krov cca pred mesiacom.on pracuje v cechach ale teraz pride domov koncom mesiaca.vinde ta to lacno ale musis si k nemu zohnat pomocnikov.
Odpovedať
A mozes mi poslat na neho kontakt?
Odpovedať
Profilova fotka
volaj mu len okolo 20:00. skus sa snim dohodnut.môze nastat problem len z dochadzanim k vam.ale dohodnite sa.povedz ze ti dal cislo Martin Hlavatý.
Odpovedať
Profilova fotka
Pravidla fora: Do príspevkov nevkladaj kontaktné údaje na firmy. Môžeš spomenúť ich meno ale adresu, tel, email, www atď do fóra nepíš. Na zaslanie takejto informácie využi internú poštu alebo email. http://www.modrastrecha.sk/forum/rule... !!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj cislo som ti poslal na internu postu
Odpovedať
Profilova fotka
ikke ak si si nevsimla nepisem tu o ziadnej firme ani zivnostnikovi.je to clovek ktory pracuje v cechach a ked pride domov ma to ako fusku.Takze to nieje ziadna reklama ale viac menej len pomoc ludom ktory nechcu zbytocne doplacat na ceny firiem. treba aj najprv porozmyslat ci s tym mazanim skodis alebo pomahas, lebo hrat sa na admina dokaze kazdy!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?