Odkliatie. Čo ochráni človeka a domácnosť od zla?

ahojte,viete mi poradiť čo človeka, jeho domácnosť uchráni od zla (suseda), myslím nejaký náramok, nejaký kameň. Nemáte niekto skúsenosť, keď sa človeku zle vodí, a keď vidím, že môj sused si odpľul keď ma videl?
Odpovedať
cervena snurka na ruku ako sa dava detom....
Odpovedať
Profilova fotka
hrube mury, bezpecnostne dvere. aj ked drzat sa stareho dobreho "kto do teba kamenom, ty donho chlebom" je niekedy prekvapivo mocna zbran.
Odpovedať
daj si nad vchod. dvere zvonkohru,ale musi byt umiestnena na rohu.zevraj odpudzuje zlu energiu...
Odpovedať
Mozno aj taketo nieco.
Odpovedať
@mito0 :DDDDDDDDDDD
Odpovedať
@mito0 kde sa to dá kúpiť? požičať? :-D,ale dobrý nápad. To by sused nepochopil! On je iný!!
Odpovedať
@kvietok2012 na rohu domu? skúsim to dať pod pergolu. Diky za rady.
Odpovedať
@ivetka1975 obrat sa na odbornika na FS, ten ti poradi. Napr. aj ta zvonkohra - zalezi od vela faktorov, ci bude mat ucinok a aka zvonkohra by to mala byt a pod.. Ak neveris FS, tak potom uz len nejake tie "nase" slovenske mudrosti, ktore sa traduju ako ochrana domu, ale tie uz malokto vie.. Inak ak je sused zakerak, tak neviem, ci nieco pomoze, mozno bude najlepsie sa s nim skamaratit :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@ivetka1975 tak ak ho stretneš odpľuj si aj ty. 3x Možno to zaberie. ;-)
Odpovedať
@lucinka33 Luci už sa stalo. Ale, keď som striga, čo už :-D .AHOj
Odpovedať
@akvi a čo tak pitbull so zvonkohrou na krku?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ivetka1975 Ahoj, tak my sme mali presne takychto susedov, akurat to boli manzelia po 60tke so slobodnym synom alkoholikom, ktorym vadilo uz aj ked sme dychali rovnaky vzduch ako oni. Cely zivot ich zivil stat a ked videli mladeho cloveka, co sa zmahal, tak podme po nom. A tiez sme mali kadejake mena, aj smeti v zahrade vysypane, aj plot opluty a vkuse omocievany... No a nam pomohlo jedine to, ze sme predali dom a odisli sme z toho "hadieho hniezda". Ale citala som, ze kamen gagát alebo tiez cierny jantar chrani od zlych sil, tak skus vyskusat :-) vela stastia a sil prajem ;-)
Odpovedať
@mito0 Dobrý den. To je naprosto dokonalé. Toto když uvidí soused, tak mu sliny a všechno ostatní půjde jiným otvorem a to přímo do gatí. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
kedysi sa daval na dom brizolit a boli v nom take leskle kamienky ako malinke zrkadielka, vraj to bolo na to aby to dorazilo vsetko zle od domu, teraz majstri na Feng suej navadzaju, aby si ludia dali zrkadlo tam kde chceju odrazit energiu spat. Tak napriklad radia ze zrkadlo do zachoda, aby akoze neutekali peniaze a stastie, ked je zachod hned pri vchdovych dverach (casty pripad v panelovych bytoch). V tvojom pripade treba nalepit zrkadlo na plot, ale tak aby zrkadlova plocha smerovala k susedovi. Tak by sa mala vsetka jeho zlost odrazit hned k nemu. ;)
Odpovedať
Tiež som čítala niečo o tom, aby si nosila zrkadlo stále pri sebe. Vraj to pomáha. Mne sa to už tiež stalo. Mám totiž odpornú susedu. Ale ja som jej vynadala do bosoriek a do všetkého a odvtedy mám od nej pokoj :-D Smelo do toho.
Odpovedať
@lacoj no presne tak ;-)
Odpovedať
@lenulik197 ďakujem veľmi pekne za radu. ;-)
Odpovedať
@vankusik29 to musím vyskúšať, super ;-)
Odpovedať
@pedaska ja čakám, že sa ozvú a potom uvidia!!!! ako im nadám.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?