Očistenie plastového okna od lepidla. Poradí niekto?

Ešte mám jeden problém, poradí mi niekto? Doteraz som mala v kuchyni na okne krátku záclonku, ktorú tam už teraz nechcem. Dala som dole záclonkové tyče, ale ostalo mi na okne lepidlo od držiačikov, ktoré neviem dať dole. Skúšala som teplú vodu, zľahka som to drhla, ale stále to tam je. Neviete, ako by som sa toho lepidla mohla zbaviť? Bojím sa použiť odlakovač (možno by pomohol), ale nepoškodí plast okenného rámu?
Odpovedať
ja som ramy cistila s odstranovacom silikonov (tusim sa to tak vola), je to taky sprej, maju ho aj v Baumaxe
Odpovedať
Skus olej, kuchynsky olej ;-)
Odpovedať
Overena rada,...nepouzivaj riedidlo,..odlakovac,..ani podobne veci. Kup si v drogerii- farby laky toluen lekarsky,....vicisti ako riedidlo,..ale je velmi setrny, cistila som nim plastove okna - ramy od fasady, lepidla,..atd. Velmi vdacny pomocnik v domacnosti ;-)
Odpovedať
ďakujem za všetky odpovede, vyskúšam, dúfam, že niečo pomôže. Aj dnes som už skúšala zoškrabať to lepidlo z okna, akurát som si poškodila necht (bolí to teraz poriadne), ale lepidlo je tam stále. :-(
Odpovedať
@babyblue84 ten toluen lakarsky je super, vyčistila som s ním všetko na oknách. Ešte raz vďaka, už som si myslela, že to lepidlo mi tam ostane.
Odpovedať
ok,..to som rada :-))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?