Nákup elektra v Poľsku

neviete mi poradit kde sa oplati kupit elektro v polsku? citala som nejake diskusie. ma niekto skusenost aj s inymi ich e-shopmi ako len euro.com.pl, 123 agd.pl, alebo nejakym novym obchodom? som z TN kraja, tak nieco co nie je prilis daleko. vopred vam dakujem
Odpovedať
Čo takto zbehnúť do Nowého Targu ? Obchodov je tam neúrekom ....a momentálne aj dobrý kurz, za eur cca 4,15 zlotého ....Som z Oravy a kupujeme tam absolútne všetko , tak ako skoro všetci oravci ...bližšie ak chcete , tak cez IP .
Odpovedať
No tak ja pridam osobnu skusenost z elekrom z Polska. Ano zvycajne je to tam lacnejsie a niekedy na jednom spotrebici usetris aj 100 EUR. My sme tam kupovali v roku 2009 elekricku ruku a sklokeramicku dosku a aj umyvacku riadu. Cca sme "usetrili" asi 300 EUR oproti internetovym obchodom na SVK a to sme kupovali v Nowom Targu v kamennom ochode. Problem nastal po 7 mesiacoch ked nam z nicoho nic ked sme piekli kolac prasklo bezpecnostne sklo no a museli sme to dat reklamovat na SVK (kedze spotrebic elektrolux je medzinarodna znacka). Nakoniec s tym nebol problem a vyreklamovali to. Po mesiaci nam zase odisla sklokeramicka varna doska tiez elekrolux proste zrazu nesla a chlapik povedal ze odisiel cip cize oprava cca 200 EUR - nastastie nam to spravil cez zaruku ale mnohym opravarom sa to nevidelo kedze blocik bol od poliakov. Umyvacka este ide :-) chcem len tym povedat ze spotrebice su take iste tak ako na SVK , v PL, aj AU ale rozdiel je v triede akosti alebo kvality. Poliaci nemaju take prisne normy takze neplatia tolko do recyklacneho fondu atd. takze sice kupis lacnejsie ale kvalita je onicom. Ja som rozhodnuty ze nabuduce budem kupovat uz len SVK veci zo SVK obchodov a hlavne co najblizsie k mieste trvaleho bydliska aby nebol problem s reklamaciou. Podla mna co je polske to je drohorada kvalita - poliak ti spravi cenu aku chces. A potom sa necudujem ze vsetko je shit. Skor to vidim kupit spotrebic napr. pracku od Whirpoolu a mas super cenu aj servis lebo to robia v Poprade. Napr.ked som bol v Nemecku sefovi sa pokazila pracka Samsung a trovalo 3 mesiace kym ju opravili pretoze suciatky vyrabali len v Juznej korei . Asi si viete predstavit ako clovek sa tvari ked mu povedia ze o 3 mesiace ti pracku opravia - hoci zakonom stanovene lehota je mesiac. Ano da sa usporit v PL ale nic ine ako potraviny by som od nich nechcel vacsina veci z PL je pochybnej kvality- vsak nadarmo sa nehovori Polsko krajina zazrakov.
Odpovedať
@janickajanicka a este jednu vec uz si len spocitaj kolko das na benzin ked pojdes do PL po spotrebice. Zadarmo ti to tak daleko nedovezu.
Odpovedať
@janickajanicka ja som tiež z oravy a podla mna sa spotrebiče v polsku kupovať neoplatí, kupujeme tam všeličo ale spotrebiče vychádzajú drahšie ako u nás oni majú totiž na elektroniku vyšiu dph ako na iný tovar aj teraz na Vianoce sme kupovali Lcd televízor a pobehali sme polské obchody ale v slovenskom e- shope vyšiel lacnejšie a to bol ešte lepší kurz ako je teraz. To je moja skúsenosť môžno ma niekto inú ;-)
Odpovedať
@fricko dakujem za tvoju skusenost. no, je to na zvazenie .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?