Musí mať nevesta nový pas pri vycestovaní do cudziny?

Je to trochu mimo tém MS, ale neviem, kde by mi vedel niekto tak rýchlo poradiť, tu sa určite nájde dobrá duša. :-) V sobotu sa ženil syn a o dva týždne chcú ísť na svadobnú cestu do Egypta. Musí mať nevesta nový pas s novým priezviskom? Vďaka za každú radu.
Odpovedať
@daniela15 skús sa pozrieť na www.mojasvadba.sk, tam Ti určite poradia a nick z modrej strechy platí aj tam.
Odpovedať
@daniela15 zavolaj si na Okresne riaditelstvo policajneho zboru napr: http://www.minv.sk/?or-pz-ba-i a spytaj sa tam na oddelenie cestovnych pasov podaju ti spravne a presne informacie a mas to hned z prvej ruky. Najlepsie je volat tam, kde by si to pripadne aj vybavovala.
Odpovedať
@daniela15 áno musí mať. Ja som sa na to tiež pýtala u policajtov a ty mi povedali, že treba mať nový pas tak hneď som si aj ten vybavila na nové priezvisko. Ale radšej sa opýtajte, ja som menila pred dvoma rokmi.
Odpovedať
Profilova fotka
ked nastane akakolvek zmena - ci uz zmena adresy, priezviska a pod. doklady nie su platne (tak mi bolo povedane na policii). Tiez sme sli na svadbonu cestu a kvoli tomu som si musela vybavit novy pas, s novymi udajmi. Rovnako to plati aj s OP a vodicskym. Samozrejme na vybavenie novych dokladov mas isty cas. Treba sa informovat ci uz na policii alebo na Okresnom riaditelstve.... tot moje skusenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som jazdievala so starým pasom ešte veľmi dlho :) Veď kto to ako skontroľuje?
Odpovedať
@vvladkaa @spiderhst @majda27 @gombocka @jankazb ďakujem
Odpovedať
Dobrý den. Cestovní pas ? To nevím. Ale pás cudnosti ssebu určitě nebrat!!! Ani ten starý! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
:) to je presne nas pripad. My sme uz rok po svadbe. Vydavala som sa zac. septembra, a koncom sept. sme sli na svadobnu cestu do egypta:) Sla som na stary pas. Nikto mi ho neporovnaval s novym OP. Uuuuplne im stacil pas:) poznam aj dalsie dievcata, ktore to riesili tak isto:) Takze kluuuudne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Na starý pas som cestovala ešte dlho, avšak musí byť staré priezvisko uvedené aj v papieroch cestovky. Avšak, všetko to boli zájazdy v rámci EU.
Odpovedať
ja som tiez po svadbe išla do Turecka na starý pas,ale papiere z cestovky boli tiež na staré meno a všetko bolo ok x-)
Odpovedať
Ja som isla asi mesiac po svadbe na stary pas do mexika, doklady z cestovky boli tiez samozrejme na stare meno.
Odpovedať
Ja som bola vydatá 2 roky :) mala som starý op aj pas. Na policii mudra yetuska ze som to mala prist nahlasit a na moju otazku ze a čo teraz mi povedala citujem " teraz nic".
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?