Kupovali ste od poľskej firmy Oti Lux a P.H.U. Optima?

Ahojte ide o dve konkretne firmy jedna za zaobera krbmy v jablonke OTI LUX a druha kupelne ta je v Nowom Targu P.H.U. OPTIMA ,ci tam niekto bol nakupovat ,alebo ma skusenosti dakujem.
Odpovedať
ked krb, tak si ho dajte spravit profesialnemu krbarovi, aby ste ho mali spraveny podla predpisov a aby sa vam nestalo, ze vyhorite. krbara si vyberte z cechu krbarov a oni vam aj poradia, aku krbovu vlozku. tu sa neoplati setrit a kupovat nejaky polsky smejd. my mame polske interierove dvere, ale nic dolezite by som z polska nechcela. staci, ked vidim, co robia polske kocare - deti sa v nich prevracaju, polske plastove okna maju aj pol centimetrove fugy, cize pozor na polsky tovar.
Odpovedať
Tiez poznam zopar sporovlivych,ktori kupili krb v Polsku a potom chodili vyplakavat do slovenskych predajni s krbmi, ze co maju robit,lebo maju taky a taky problem...samozrejme, ze ich kazdy posle tam,kde ho kupovali. Radsej kupit overenu znacku na Slovensku,lebo v Polsku sa casto predavaju iba imitacie znaciek. Nechat si vyhoret dom kvoli par euram sa neoplati.
Odpovedať
Profilova fotka
pokial sa jedna len o cenu a mate zaujem o vlozku, ktora sa predava aj tu na Slovensku, tak nic proti, aj my si zabezpecujeme vlozku (slovensku-kobok) po vlastnej linii (s vyraznou zlavou) a krb nam bude robit krbar z cechu. Ale pokial by ste mali kupovat nejake polske vlozky, tak do takehoto rizika by som nesiel. To iste aj pri tej kupelni, pretoze u nas su v ponuke vacsinou polske znacky obkladaciek, co sa tyka baterii, taktiez je to na zvazenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?