Ktorá banka má výhodný termínovaný účet?

viete mi poradiť výhodný termínovaný účet. teraz mala Vub jeden výhodný, ale som ho prešvihla.
Odpovedať
Ahojky Liana, ja prave tiez rozmyslam, kde by som zhodnotila korunky a kolegynka mi pradila ING konto, kde sa ti korunky urocia stvrtrocne urokom 3,7 p.a. a mozes ich kedykolvek vybrat, nie su viazane.
Odpovedať
ja som si uložila nejaké financie do slovenskej sporitelne, mali 5% termínovaný, a hľadám niečo podobné. Vubka mala 7% plus ešte nejak= percentá, dokopy 17%, ale premeškala som to ]-( tak že či neviete o niečom podobnom
Odpovedať
pochybujem, ze Ti da nejaka banka na Slovensku rocny urok 17%, mozno tak, ked je terminovany na niekolko rokov a zrataju ich vsetky dohromady...a ked si to vydelis poctom rokov, tak to az take vyhodne nie je. Uz aj take finty nasich bank som videla. V sucasnosti najvyhodnejsie je ING Konto a mBank.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
liana - ta velka 7 v reklame VUB - to bylo na dva roky, takze 3.5 rocne....takze nic jsi nezmeskala :-)
Odpovedať
ahoj, ja mam peniaze tiez v ing konto, som spokojna a este v tatra banke na podielovych fondoch, tam sme tiez spokojni ale musis vlozit vacsie mnozstvo penazi, aby sa ti to oplatilo. pri 700 tis asi 18 tis urok za 8 mesiacov no rozhodnut sa musis ty. pa
Odpovedať
Profilova fotka
vidim kocky, ze mate prehlad..super...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Rozhodujem sa, kam vložiť peniaze. Rozmýšľam nad Volksbank - vkladový účet s výpovednou dobou 3 mesiace, úroková sadzba 2.20%, ale úroky sa pripisujú len raz polročne. Hľadám niečo s vyššou frekvenciou pripisovania úrokov z dovodu ich kapitalizácie /pripisovanie úroku k istine a jeho ďalšie úročenie/. Ideálne s dobou viazanosti 3 mesiace. Neviete mi odporučiť výhodný termínovaný alebo vkladový sporiaci účet?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?