Kolko vas stal krb?

Ahojte, prave sa rozhodujeme kolko investujeme do krbu. Nechceme ho ako hlavne vykurovanie, skor ako "obcasne si prikurit" a pre pastvu oci :) Poslali nam rozpocet na 6.650 EUR, mne sa to zda priliz vela, znami nam tvrdi zevraj je to adekvatna cena pri kvalitnej vlozke. Nechceme samozrejme setrit, nechceme ziadne polske vlozky ale nechceme ani "zbytocne predrazeny" krb. Kolko vysiel krb Vas? Dakujem
Odpovedať
ahooj, nenapísala si o aký krb ide, ani o akú obostavbu, takže ťažko zhodnotiť, či je cena primeraná. Naše výdavky na krb, keď do toho počítame aj komín: 890,- (práca+materiál), krbová vložka: 850,- (BeF 2-6 kW), krbová obostavba jednoduchá 1200,- (práca + materiál), a ešte nie je dokončený, ešte ho buď vymalujeme alebo obložíme, nie sme rozhodnutí. Takže suma sumárum zatiaľ 2.940 ,-.
Odpovedať
Ahoj, komin nas stal 1700 aj s pracou, zateplenim, omietnutim. Rozpocet na krb je cca 3200 Eur z toho cca 1000 Eur vlozka (kobok kazeta), cca 1400 material, 800 robota. Vlozku vies kupit aj za 1000, aj 3000, zavisi od znacky a designu.
Odpovedať
@lienulka2425 neni krb, ako krb. nenapisali ste o aku krbovu vlozku ide. ved ceny krbovych vloziek si najdete na internete. my mame krbove kurenie ako hlavne kurenie celeho domu a vyslo nas to pre 5 rokmi cca 80-90.000 Sk. Mame krbovu vlozku Pokrok. kurime ozaj denne, celu sezonu. krb je kvalitne spraveny. robil nam ho Marian Kos - je aj v cechu krbarov. http://www.krby-real.sk/ skuste si dat spravit viacej cenovych ponuk a uvidie, ake budu rozdiely. ja do tej ceny nepocitam komin, to je len osadenie krbu, krbova vlozka, obmurovka atd. prieduchy do izieb sme si robili potom sami, taktiez aj oblozenie krbu - mame tam baumit omietku natiahnutu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?