Kde na dovolenku v Chorvátsku zo psíkom?

Vie mi niekto odporučiť oblasť a aj konkretne ubytovanie, kde je možné ísť zo psíkom ( u nás labrador). Najlepšie by bolo ubytovanie, kde je aj nejaká záhradka, nie je ďaleko k moru, resp. kde je nejaký kúsok súkromného placu, kde chodia len ubytovaní toho zariadenia ( predsa len, nie každý návštevník je psovi naklonení) . A ak niekto takúto dovolenku už absolvoval, ako to hafan zvládol a na čo je dobré pamätať.
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac, to netusim, ale inak je to "s psom ", "so psikom". Bez urazky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
nasi znamy boli v Nemire pri Omiši, mali aj maleho psika.... neviem, cez aku cestovku to ale bolo.... ubytko mali pekne:) je to blizko mora... hafan to zvladal dobre, ale po plazi volne nebehal, to ludom logicky vadi, aby sa kupali v tej istej vode ako pes... cez den bol na izbe, a vecer sa chódili s nim prejst... cely vecer bol prakticky vonku... bol to westik :) tu je , moreplavec :)
Odpovedať
krasne psíča :-) ale náš havino je kapánek väčší :-) :-) , ale tiež miluje vodu.
Odpovedať
maruska24 - a preco chces psika tahat sebou ??, - nemas ho komu nechat, alebo tak velmi chcete, aby bol s Vami??? Predsa len - tie horucavy tam.... Ale - my chodime do Gadac-u - Makarska Riviera - asi 45 - 50 km od Makarskej a tam domaci maju tiez velikeho labradora - poobede sa s nim domaci kupe - a zatial mam pocit to nikomu nevadilo... ...vedla Gradac-u je oblast .....BRIST - to su domy a domy na prenajom -hned vedla mora- a tam by urcite nebol problem... na dovcu so psikom potrebujes mat vsetke ockovania - medzinarodny ockovaci preukaz ...papanie... ...skus si ten BRIST vyGOOGLE-it
Odpovedať
idem pokukať, ďakujem. hava nemáme kde nechať, a aj chceme aby bol s nami, lebo ak nie je tak je moc smutný a odmieta aj papať :-S o očkovaniach a preukaze viem, pýtala som sa u veterinara. chceme voliť september tak tam snáď nebude až taká horúčava.
Odpovedať
Profilova fotka
skus www.chorvatsko.atour.sk pri kazdom ubytku mas napisane ci mozes vziat aj psa alebo nie..
Odpovedať
My mame zlateho retrievera a boli sme s nim minuly rok v Chorvatsku. Boli sme ubytovani v kempe cez hlavnu sezonu. Tam pes nikomu nevadil, ale na posledne dve noci sme sa museli z istych dovodov ubytovat na private a tam ho domaci odmietli. Tak muz s nim spal v kempe pri plazi a ja s detmi v izbe.V meste, restauraciach a na trajektoch moze byt, ale do autobusu bol opat problem. Je to velka rasa a pre psov tam az take pochopenie nemaju.Na plazi, kde je moc ludi bude opat problem. Budete musiet pockat na vecer, ked zacnu ludia odchadzat alebo potom skoro rano ho dat vykupat. Po ceste robit viac zastavok a ponukat vela vody.Ale inak v pohode a v septembri je uz po sezone, to bude aj menej ludi....
Odpovedať
ja neviem čo toľkým ľudom prekáža práve pes. pritom sa s týmto problemom stretávam aj doma. a to som na dedine. na každom rohu je tabula - zákaz vodenia psov. nechapem. nechcem ho vodiť na miesta kde je kopec ľudí a deciek ( každý sme iný - tolerujem), ale aj to zviera sa potrebuje vyvenčiť, prebehnúť, ako človek.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@maruska24 Ahoj, ja som bola tiež zo psíkom na dovolenke v Chorvátsku a úplne bez problému ;-)
Odpovedať
Obnovujem temu-Dovolenka so psom.Ked chceme ist so psom(stredne velky, skor mensi) do zahranicia autom takisto potrebuje papiere, ako pisali hore?Staci len od veterinara, alebo treba aj pas?Tak sa mi zda, ze ked ide lietadlom musi mat aj pas( 8-( ), ale ako je to autom? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemate niekto nejaky osvedceny tip na ubytovanie v sukromi (pre 4os) na istrii, severe chorv.? vdaka..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?