Je stavebný denník povinný pre každého?

Profilova fotka
Napriek tomu, ze vsetci hovoria o stavebnom denniku aj ked stavaju svojpomocne, dostala sa ku mne informacia, ze stavebny dennik pisu iba dodavatelske firmy a stavbeny dennik pri svojpomoci potrebny nie je, kedze staci pri kolaudacii peciatka od stavebneho dozoru.
Odpovedať
zalezi od cloveka, co pride na kolaudaciu. V tlacivach je to napisane ako nieco, co mat musis, aj ked stavias svojpomocne, realne ja nepoznam nikoho, od koho by to pri kolaudacii ziadali.. Bw., my sme pre istotu naskrabali den pred kolaudaciu nejake keci do obycajneho zosita, ze akoze stavebny dennik, ale nastastie to nik od nas nechcel :-)
Odpovedať
My sme robili všetko svojpomocne, ale musela som písať denník, resp. som ho písala až 5 rokov po nasťahovaní, pretože sme nemali čas na kolaudáciu, tak som si musela niečo aj vymyslieť lebo človek si to už nepamätal, aj dátumy, termíny,... Ale pri kolaudácii sa nikto do toho ani nepozrel len si to odfajkli že sme ho predložili.
Odpovedať
ano musi. my sme stavali svojpomocne a stavebny dennik sme ku kolaudacii potrebovali.
Odpovedať
Musite ho pisat, mozno sa pri kolaudacii nikdo na to nepozrie, ale ak by sa vyskytol nejaky problem so stavbou, zacne praskat, nedajboze nieco padne, potom sa zacne presetrovat aj stavebny dennik... Kedy ste betonovali, mrzlo? Prsalo? Ak je dennik poctivo napisany moze sa prist na chybu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?